Stygg velt på oppløpet i Tour of Norway:

- Det er rytterne som gjør det farlig

Grøndahl Jansen mener det ble tatt unødvendige sjanser.

FILLERISTER KOLLEGER: Amund Grøndahl Jansen var ikke imponert over kjøringen i hovedfeltet på vei inn til målgang i Brumunddal. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no
FILLERISTER KOLLEGER: Amund Grøndahl Jansen var ikke imponert over kjøringen i hovedfeltet på vei inn til målgang i Brumunddal. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BRUMUNDDAL (procycling.no): Michel Kreder, Alexander Porsev, Kristoffer Skjerping, Erik Nordsæter Resell og Pieter Van Speybrouck var kvintetten som gikk ned på oppløpet under høyhastighetsspurten på dag fire av Tour of Norway.

Det kunne ha gått enda verre da Edvald Boasson Hagen var involvert i hard kniving om posisjoner rett i forkant, mens Dylan Groenewegen mistet kontakten LottoNL-Jumbo-opptrekket sitt.

Les også: Holst Enger: - Bingospurt

Velten gikk verst utover Nordsæter Resell. 21-åringen pådro seg et digert skrubbsår på den ene rumpeballen, og klaget etter på over tiltakende smerter i hoftepartiet.

- Med en gang har man veldig mye adrenalin, men nå begynner jeg å kjenne at jeg er litt stiv i hofta, forteller Nordsæter Resell til procycling.no.

Takket hjelmen for at det gikk så bra

Han priset seg lykkelig over at han kjørte med sykkelhjelm. Etter at forhjulet hans ble klippet, fikk han rotasjon og ble slynget rett inn i autovernet langs løypa.

- Man rekker å tenke at man håper at det går bra, og at man ikke er helt død når det stopper opp, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer