- Det er så mye inkompetanse og udugelighet i klubben at flinke folk ikke vil være der

Davy Wathne om Branns nedrykk.

TØFF KRITIKK: TV 2-journalist Davy Wathne tar nedrykket med fatning, men mener Branns kollaps er et komplekst tema. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
TØFF KRITIKK: TV 2-journalist Davy Wathne tar nedrykket med fatning, men mener Branns kollaps er et komplekst tema. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Brann rykket i kveld ned fra Tippeligaen etter å ha tapt 3-0 borte mot Mjøndalen. Dermed endte dobbeltoppgjøret 4-1 til laget fra Nedre Eiker, som dermed er tilbake i øverste divisjon for første gang siden 1980-tallet.

For Brann, derimot, er historien en helt annen. Bergenserne har slitt hele sesongen, og i kveld skjedde altså det «umulige».

En av lagets mest markante supportere, Davy Wathne, er selvsagt svært skuffet over nedrykket, men tar det med fatning, til tross for at han slet med å sove før skjebnekampen.

Da Dagbladet ringer TV 2-nestoren en time etter kampslutt i kveld, ønsker han innledningsvis å berømme Mjøndalen for godt arbeid.

- Jeg synes det er godt gjort at Mjøndalen rykker opp med de forutsetningene de har. Det viser at man kan kompesnere for mangelen på midler hvis man er dyktig. Det er all mulig grunn til å rose dem først. Det er det viktigste, sier Wathne.

- Når det gjelder Brann, så handler ikke nedrykket om kampen i kveld. Situasjonen er skapt av komplekse feilgrep gjennom mange år. Helt siden flinke folk som Per Ove Ludvigsen, Bjarne Berg, Martin Andresen og andre var i klubben, er det blitt gjort en altfor dårlig jobb. Det er ikke struktur, fasong, eller noen god rollefordeling i klubben nå, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer