Fuglsang om «Froome-saken»:

- Det er så mye politikk og så mye penger involvert

Jakob Fuglsang tviler på at Chris Froome blir å se i Tour de France.

SLIPPER Å JAKTE FROOME? Jakob Fuglsang (i lyseblått) tviler på at Chris Froome ankommer starten av årets Tour de France. Dette bildet er hentet fra en etappe mellom Pau og Peyragudes i Pyreneene. FOTO: (AP Photo/Peter Dejong)
SLIPPER Å JAKTE FROOME? Jakob Fuglsang (i lyseblått) tviler på at Chris Froome ankommer starten av årets Tour de France. Dette bildet er hentet fra en etappe mellom Pau og Peyragudes i Pyreneene. FOTO: (AP Photo/Peter Dejong) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(procycling.no): Til sommeren stiller Jakob Fuglsang til start som Tour de France-kaptein for Astana, men først skal han forsøke å vinne Liège-Bastogne-Liège.

Basert på søndagens Amstel Gold Race, der dansken gjorde en forbilledlig jobb før det lyktes Michael Valgren å vinne rittet, er 33-åringen i rute.

Les også: Valgren fikk sin revansje i Amstel Gold Race

I forkant av rittet uttalte Fuglsang seg til danske Ekstra Bladet om en annen av konkurrentene hans i Tour de France-sammendraget, nemlig Chris Froome.

Der er Astana-rytteren klar på at han tviler på om han ser Sky-kapteinen på startstreken i Vendée.

- Hvis det ikke hadde vært så mange interesser som skulle pleies rundt omkring, så tror jeg saken hadde blitt avgjort for lengst. Men det er så mye politikk og mye penger involvert, så det kompliserer alt, sier Fuglsang til Ekstra Bladet ifølge nyhetsbyrået Ritzau.

Synes det er rart saken trekker ut

Han stiller seg tvilende til om ASO vil la en potensiell seierherre stille til start om han har en utestengelse hengende over seg når rittet starter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer