«Det er så mye snakk om at jeg ikke scorer»

LSK-Sigurdarson blir stressa når han skal spille kamp.

SLITER FORAN MÅL: Björn Bergmann Sigurdarson står uten scoring for LSK denne sesongen og mener han blir stressa under kampene. Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix
SLITER FORAN MÅL: Björn Bergmann Sigurdarson står uten scoring for LSK denne sesongen og mener han blir stressa under kampene. Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Lillestrøm - Godset 0-1

ÅRÅSEN (Dagbladet): Lillestrøm har spilt 17 seriekamper på rad uten å vinne. Etter hjemmetapet for Strømsgodset i går måtte kanarifuglene tåle buing fra egne fans.

- De er frustrerte og skuffet, så klart jeg forstår at de buer. De vil komme hit og se sitt Lillestrøm vinne, og det fikk de ikke, sier LSK-trener Magnus Haglund til Dagbladet etter 0-1-tapet for Strømsgodset.

Laget hans står fortsatt uten seier i årets eliteserie, har ikke vunnet en kamp siden 7. august i fjor, og i går var heller ikke prestasjonen noe Haglund kunne glede seg spesielt over.

Jahn Teigens «Optimist» dundret ut over Åråsen-anlegget før kampstart, men optimismen ble snudd til frustrasjon og sinne da Adama Diomandes heading ble stående som kampens eneste mål.

Nå ligger Lillestrøm nest sist i Tippeligaen. Tre poeng på seks kamper likner starten i 2009, da LSK til slutt unnslapp kvalik med tre poengs margin.

Spenner seg - Det er et stress som preger spillerne i andre omgang, når de ligger under og vet at de ikke har vunnet en kamp ennå i år, sier Haglund, som igjen måtte se at spillerne sløste med store sjanser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer