- Det er så typisk. Med en gang man scorer, så skal man på landslaget

Men Fagermo forlanger Jone Samuelsen for Norge.

(Dagbladet): Jone Samuelsen scoret ett mål i hele fjorårssesongen. I årets andre Tippeliga-kamp sørget han for at han allerede har like mange mål som forrige sesong.

Etter dagens seier mot Molde hylles midtbanespilleren, og flere snakker allerede om landslagsplass - etter at han satte inn 2-1-scoringen for Odd.

- Tenker ikke på det Det at andre snakker om landslagsplass, betyr ikke at hovedpersonen selv tenker på det.

- Ikke jeg. Og det tenker jeg ikke på en gang. Jeg merket at det gikk bra i dag, men når du er utpå der, og løper, og sliter så er det ikke egen innsats du tenker på.

- Men jeg må innrømme jeg ble sliten jeg også, men heldigvis klarte jeg å ta meg inn igjen. Det betyr vel at den fysiske formen er bra, sier Jone Samuelsen til Dagbladet etter kampen.

- Typisk Odd-trener Dag Eilev Fagermo mener Jone Samuelsen burde få plass på landslaget sporenstreks.

- Per-Mathias Høgmo satt på tribunen å så kampen og Jone Samuelsen. Han bør ta han ut neste gang han velger en tropp, sier han til Dagbladet.

Samuelsen selv synes det blir «litt vel typisk»:

- Det er så typisk det. Når du har en spiller som aldri scorer, plutselig scorer mål, så skal du plutselig på landslaget. Jeg konsentrerer meg bare om spill her i Odd, sier Samuelsen til C More.

- Alltid gøy Uansett om det blir landslagsplass eller ikke etter forestillingen på Skagerak Arena, synes 29-åringen at det er artig å score.
- Det er alltid gøy å score mål, men det er enda morsommere å vinne. Og særlig i dag da vi slo et godt fotballag. Men vi er gode vi også, og spesielt i perioder av denne kampen var vi veldig gode. Da vi snudde kampen var vi strålende, sier han til Dagbladet.

- Vi var ikke nede selv om vi lå under til pause. Vi hadde en god følelse. Vi vet hva vi kan. Og derfor handlet det bare om å gjøre det vi hadde gjort godt i første omgang enda bedre i den andre. Og det klarte vi, sier en fornøyd Odd-spiller.

Han mener dagens positive opplevelse er svært viktig for fortsettelsen. - Det er veldig viktig med poeng nå i begynnelsen. Vi har en veldig tøff start og skal til Lerkendal neste gang. Men vi har gjort mye godt i vinter og er trygge på det vi gjør. Det ser du på laget, sier Samuelsen.


SEIRET:  Jone Samuelsen sørget for sesongens første seier for Odd. Her overfalles han av lagkameratene, mens Ørjan Nyland depper. Foto: Anders Hoven / Digitalsport
SEIRET: Jone Samuelsen sørget for sesongens første seier for Odd. Her overfalles han av lagkameratene, mens Ørjan Nyland depper. Foto: Anders Hoven / Digitalsport Vis mer