Vega-jubel: Gutta jubler etter 2-2 målet som sikret avansement til hovedrunden i UEFA Futsal Cup. F.v.: Lars Magnus Klaussen, Stian Johnsen, Morten Ravlo, målscorer Kim Rune Ovesen og Petter Høvik (med ryggen til). Foto: Ida Malene Hassel Øveråsen, Vegakameratene.no
Vega-jubel: Gutta jubler etter 2-2 målet som sikret avansement til hovedrunden i UEFA Futsal Cup. F.v.: Lars Magnus Klaussen, Stian Johnsen, Morten Ravlo, målscorer Kim Rune Ovesen og Petter Høvik (med ryggen til). Foto: Ida Malene Hassel Øveråsen, Vegakameratene.noVis mer

- Det er sånn at hårene reiser seg på kroppen

Vegakameratene sikret uavgjort og avansement til hovedrunden mot Stella Rossa i UEFA Futsal Cup.

(Dagbladet): Vegakameratene er norges beste futsallag og gikk videre til hovedrunden i europacupen i futsal med 2-2 i innledene gruppespill mot Stella Rossa.

- Det er en helt fantastisk følelse akkurat nå. Å gå videre til hovedrunden er helt fantastisk, sier Kim Rune Ovesen som scoret det viktige 2-2 målet for Vegakameratene til Dagbladet.

Lobbet inn utligningen Trondheims-baserte Vegakameratene trengte kun uavgjort for å sikre avansement i turneringen men fikk ikke en lett start på kampen. Allerede etter 30 sekunder stod det 1-0 til hjemmelaget.

- Det er bestandig sånn at når vi havner under tidlig så prøver vi å fortsette med den planen vi har. Vi fikk den samme smellen tidlig i andreomgang også men der er bare å kjøre på som vanlig egentlig.

Med ti minutter kom utligningen fra Ovesen ved en frekk lobb fra trønderen.

- Veldig behagelig følelse å se at den går under tverliggeren. Nå er jeg ikke kjent for å være den som scorer mest mål men keeperen var helt på bærtur så det var egentlig bare rent innstinkt, sier Ovesen.

Etter det fulgte ti minutter med spenning for nordmennene.

- Da var det egentlig bare å hale ut tiden og forsvare oss godt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da fløyta gikk for full tid var avansementet et faktum. Vegakameratene var videre.

Klar for feiring Selv om laget skal opp tidlig i morgen for å fly hjem legger ikke det noen demper på stemningen.

BEKREFTELSEN: NFF tvitret for kort tid siden at Vegakameratene var videre til hovedrunden.
BEKREFTELSEN: NFF tvitret for kort tid siden at Vegakameratene var videre til hovedrunden. Vis mer

- Vi sitter alle gutta på hotellrommet nå og har åpnet hver vår boks. Akkurat nå føles det veldig godt og stemningen er god.

På spørsmål om feiringen kommer til å ta helt av svarer Ovesen følgene:

- Vi får se.

Til Serbia i oktober Hovedrunden i UEFA Futsal Cup spilles i Serbia i oktober. Men Vegakameratene har ikke de alt for store ambisjonene før turen sørover.

- Vi kommer til å møte god motstand som alltid når man går videre til hovedrunden. Så vi har ikke så store ambisjoner om å gå videre. Vi drar ned for å lære, gi alt og ha det gøy.

FREKK LOBB: Kim Rune Ovesen har nettopp lobbet inn utligningen i Wien mot Stella Rosso. Foto: Ida Malene Hassel Øveråsen, Vegakameratene.no
FREKK LOBB: Kim Rune Ovesen har nettopp lobbet inn utligningen i Wien mot Stella Rosso. Foto: Ida Malene Hassel Øveråsen, Vegakameratene.no Vis mer