- Det er sånn at hårene reiser seg på kroppen

Vegakameratene sikret uavgjort og avansement til hovedrunden mot Stella Rossa i UEFA Futsal Cup.

Vega-jubel: Gutta jubler etter 2-2 målet som sikret avansement til hovedrunden i UEFA Futsal Cup. F.v.: Lars Magnus Klaussen, Stian Johnsen, Morten Ravlo, målscorer Kim Rune Ovesen og Petter Høvik (med ryggen til). Foto: Ida Malene Hassel Øveråsen, Vegakameratene.no
Vega-jubel: Gutta jubler etter 2-2 målet som sikret avansement til hovedrunden i UEFA Futsal Cup. F.v.: Lars Magnus Klaussen, Stian Johnsen, Morten Ravlo, målscorer Kim Rune Ovesen og Petter Høvik (med ryggen til). Foto: Ida Malene Hassel Øveråsen, Vegakameratene.noVis mer

(Dagbladet): Vegakameratene er norges beste futsallag og gikk videre til hovedrunden i europacupen i futsal med 2-2 i innledene gruppespill mot Stella Rossa.

- Det er en helt fantastisk følelse akkurat nå. Å gå videre til hovedrunden er helt fantastisk, sier Kim Rune Ovesen som scoret det viktige 2-2 målet for Vegakameratene til Dagbladet.

Lobbet inn utligningen Trondheims-baserte Vegakameratene trengte kun uavgjort for å sikre avansement i turneringen men fikk ikke en lett start på kampen. Allerede etter 30 sekunder stod det 1-0 til hjemmelaget.

- Det er bestandig sånn at når vi havner under tidlig så prøver vi å fortsette med den planen vi har. Vi fikk den samme smellen tidlig i andreomgang også men der er bare å kjøre på som vanlig egentlig.

Med ti minutter kom utligningen fra Ovesen ved en frekk lobb fra trønderen.

- Veldig behagelig følelse å se at den går under tverliggeren. Nå er jeg ikke kjent for å være den som scorer mest mål men keeperen var helt på bærtur så det var egentlig bare rent innstinkt, sier Ovesen.

Etter det fulgte ti minutter med spenning for nordmennene.

- Da var det egentlig bare å hale ut tiden og forsvare oss godt.

Da fløyta gikk for full tid var avansementet et faktum. Vegakameratene var videre.

Klar for feiring Selv om laget skal opp tidlig i morgen for å fly hjem legger ikke det noen demper på stemningen.

BEKREFTELSEN: NFF tvitret for kort tid siden at Vegakameratene var videre til hovedrunden.
BEKREFTELSEN: NFF tvitret for kort tid siden at Vegakameratene var videre til hovedrunden. Vis mer

- Vi sitter alle gutta på hotellrommet nå og har åpnet hver vår boks. Akkurat nå føles det veldig godt og stemningen er god.

På spørsmål om feiringen kommer til å ta helt av svarer Ovesen følgene:

- Vi får se.

Til Serbia i oktober Hovedrunden i UEFA Futsal Cup spilles i Serbia i oktober. Men Vegakameratene har ikke de alt for store ambisjonene før turen sørover.

- Vi kommer til å møte god motstand som alltid når man går videre til hovedrunden. Så vi har ikke så store ambisjoner om å gå videre. Vi drar ned for å lære, gi alt og ha det gøy.

FREKK LOBB: Kim Rune Ovesen har nettopp lobbet inn utligningen i Wien mot Stella Rosso. Foto: Ida Malene Hassel Øveråsen, Vegakameratene.no
FREKK LOBB: Kim Rune Ovesen har nettopp lobbet inn utligningen i Wien mot Stella Rosso. Foto: Ida Malene Hassel Øveråsen, Vegakameratene.no Vis mer