- Det er sånn jeg skal vinne skirenn

Martins VM-advarsel til konkurrentene.

I ENSOM MAJESTET: Martin Johnsrud Sundby fulgte sin egen VM-plan og vant minitouren på Lillehammer i dag. Slik han ser for seg at han skal gjøre i Falun i februar også. 
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
I ENSOM MAJESTET: Martin Johnsrud Sundby fulgte sin egen VM-plan og vant minitouren på Lillehammer i dag. Slik han ser for seg at han skal gjøre i Falun i februar også. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet): En helt vanvittig norsk langrennshelg ble avsluttet med femdobeelt norsk i minitouren på Lillehammer.

Martin Johnsrud Sundby klarte til slutt å riste av seg Finn Hågen Krogh opp den siste lange motbakken før mål, og opp bakken inne på stadion så det ut som om Martin selv gikk med et glis om munnen.

Der han trippet opp bakken med en forrykende frekvens gikk han nemlig og tenkte på Falun-VM allerede og den avsluttende femmila der. Martin, som i fjor vant alt man kan vinne i verdenscupsammenheng, mangler fremdeles et individuelt mesterskapsgull, og i Falun skal han gjøre noe med det.

Falun Dagen i dag var bare en advarsel om hva som kommer til å komme i februar.

- Det er sånn jeg skal vinne skirenn, og hvis man ser på løypeprofilen i dag så er den ikke så hakkende langt unna femmilsavslutningen i Falun. Der får vi Mördarbacken, en lang utforkjøring og så en sprintbakke eller to før stadion. Det er klart at jeg har trent på det, og med Falun som hovedmål er det fantastisk å få gjennomført så god trening som i dag, sier Sundby til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer