- Det er skuffende. Vi spilte ikke som et lag

Van Gaal etter den skuffende seriestarten.

SKUFFET: Manchester United-manager Louis van Gaal var skuffet etter tapet på Old Trafford i sesongens første ligakamp. Foto: EPA/PETER POWELL
SKUFFET: Manchester United-manager Louis van Gaal var skuffet etter tapet på Old Trafford i sesongens første ligakamp. Foto: EPA/PETER POWELLVis mer

Man(Dagbladet): Tap på hjemmebane. 1-2. Mot Swansea. Ikke helt den starten Manchester United hadde håpet på etter den lovende forsesongen.

Det legger heller ikke en skuffet Louis van Gaal skjul på.

- Det er veldig skuffende at vi tapte den første hjemmekampen. Vi kom ikke opp på det nivået vi kan spille på. Det er skuffende fordi vi har gjort det mye bedre. Når du ikke klarer å gjøre det bra i første hjemmekamp er skuffende, spesielt for fansen, sier van Gaal ifølge BBC.

- Ikke som et lag Van Gaal konstaterer overfor BBC at Manchester United til tider ikke spilte som et lag.

- Vi var veldig nervøse i førsteomgang, og gjorde noen feil valg. Det er synd. I andre omgang spilte vi aldri som et lag, og derfor er jeg ansvarlig der. Vi hadde flere sjanser enn Swansea, men det har ingenting å si på resultatet. Det er målene som teller. Jeg trodde vi kom til å vinne (på 1-1), men fordi vi ikke spilte som et lag gjorde tok vi feil avgjørelser framover i spillet, sier han.

- Spillerne gjorde sitt ypperste, som jeg sa i garderoben, men du trenger også å spille som et lag og nå toppnivå.

Vil forsterke Louis van Gaal bekrefter overfor Manchester Uniteds twitterkonto at klubben fortsatt jobber med å forsterke laget. Blant annet Arturo Vidal og Daley Blind har vært tett knyttet til klubben den siste tiden.


- Jeg mente at vi trengte forsterkninger før denne kampen. Det er ikke endret nå. Vi må vente og se, sier van Gaal.

Manchester United merker et stort skadefravær akkurat nå. Laget startet med to ligadebutanter i Jesse Lindgard og Tyler Blackett. Manageren lover imidlertid at det ikke går lang før vi får se en av lagets største stjerner tilbake i aksjon.

- Det nærmer seg punktet der han er såpass at han kan tas ut til laget, sier van Gaal til Manchester Uniteds twitterkonto.