- Det er slik vi har det for tiden

Tidligere Haugesund-spiller senket gamleklubben.

Haugesund - Odd 1-2 (0-1)

(Dagbladet): Haugesund hadde bare fått kjenne på seierens sødme én gang denne sesongen, da laget slo brann 3-1 på bortebane 30. april.

Haugesund Stadion har ikke akkurat vært noe fort denne sesongen, og hjemmelaget måtte se Odd ta ledelsen like før pause. Like etter hvilen slo hjemmelaget tilbake, og i en kamp der det gikk lenge mellom høydepunktene, så det ut til å gå mot poengdeling.

Det ville imidlertid ikke tidligere Haugesund-spiller Håvard Storbæk ha noe av, som dukket opp like før slutt og stanget inn seieren til bortelaget.

- Det kan gå bra hvis vi fortsetter å trykke på. Det må komme noe vår vei også. Vi må brette opp armene og ikke synes synd på oss selv, sier Haugesund-trener Jostein Grindhaug til C More.

- Det er deilig etter en svak kamp mot Lillestrøm. Gjennomføringen er strålende, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til C More.

Dermed blir det nok en ekstra god stemning i 17. mai-toget i Skien i morra.

Fin scoring Det var ingen fintspillende fotballkamp av noen av lagene før hvilen. Det var nesten ingen sjanser å skrive hjem om heller, med unntak av to sjanser signert Haugesunds Daniel Bamberg.

Det første skuddet fra distanse ble slått over tverrliggeren av Odd-keeper André Hansen, før Bamberg kastet bort en god scoringsmulighet ved å sleive ballen utenfor målet.

Odd skulle i stedet få nettkjenning mot spillets gang. Fem minutter før pause steg Herolind Shala til værs og stanget ballen vakkert i det lengste hjørnet bak en sjanseløs André Hansen.

- De scorer på den eneste sjansen de har. Det er slik vi har det for tiden, sa Haugesund-kaptein Tor Arne Andreassen til C More i pausen.

Endelig jubel I den andre omgangen skulle imidlertid hjemmefansen endelig få noe å juble for. Geir Ludvig Fevang tok ansvar på en corner, og stanget humøret tilbake til både spillerne og publikum.

Speakeren på stadion manet hjemmehåpene til kamp i håp om en ny scoring, men hjemmelaget skapte ikke stort etter nettkjenningen. De fikk imidlertid en stor sjanse etter 71 minutter.

Kristoffer Haraldseid var både god og heldig da han fikk med seg ballen. Han kom til en veldig god scoringsposisjon, men sendte ballen rett på keeper.

Det så lenge ut til at det ikke skulle bli flere scoringer i Haugesund, men så dukket tidligere Haugesund-spiller Håvard Storbæk opp og senket gamleklubben i det 90. minutt. Han spilte i klubben i 2012/13-sesongen.