- Det er slitsomt å tenke på overgangsvinduet

Kamara elsker å spille for Godset, men vet lite om framtida.

DRAMMEN (Dagbladet): Ola Kamara scoret to ganger da Strømsgodset sikret seriegullet i går. Etter kampen varslet han whiskey-feiring.

- Jeg holdt mine ord, for å si det sånn, sier han da han møter Dagbladet på Bragernes torg midt i Drammen sentrum dagen derpå.

Noen timer før var det nettopp her spillerne og supporterne startet festen sammen.

- Det var magisk stemning, gutta koste seg masse, drammensfolket var ute og feiret med oss, og det var moro, sier Kamara.

Klar for Norge Men ikke mer moro enn at han er i helt grei form i dag - og klar for ny innsats på landslagssamlingen som starter i morgen.

- Man får suge litt ekstra på karamellen i dag, så er det bare å glede seg til i morgen, for det er moro å spille med flagget på brystet, sier han.

Utlånet fra østerrikske Ried «hjem» til Strømsgodset i høst har vært en suksess både for klubben og ham selv. I kjente omgivelser har han skutt seg inn i landslagstroppen de siste månedene. Om han blir en del av laget neste år, er imidlertid mer usikkert.

- Jeg spilte meg til landslagplass gjennom å spille på Godset - og til seriegull - og har scoret veldig mange mål. Så jeg setter stor pris på alt her. Jeg elsker å spille for Godset, så får man se hva fortsettelsen bringer, det er ikke sikkert ennå.

Uavklart framtid Faktum er at han har kontrakt med Ried til sommeren 2016. I august sa Kamara til Dagbladet at han var «ferdig med Ried». I oktober utdypet han at det først og fremst handlet om at Ried ikke har råd til å betale lønna hans.

Østerrikerne utelukker ikke å selge nordmannen, men i dag vil ikke Kamara snakke så mye om framtida.

- Jeg vet ingenting. Vi får se. Akkurat nå så suger jeg på den karamellen at jeg har vunnet seriegull, så får man ta de vurderingene seinere. Alle tror kanskje at overgangsvinduet er veldig gøy, men det er litt slitsomt å tenke på. Så i dag ønsker jeg bare å kose meg med at jeg er seriemester, sier han.