- Det er som å løpe naken

Verdensmester om ny OL-drakt.

LITEN DRAKT: Australias OL-deltakere presenterte bekledningen til London-OL. Her ved Henry Frayne, Cate Campbel, Natalie Cook, Sally Pearson, Jessica Schipper, Mitchell Watt og Craig Mottram. Foto: AFP PHOTO / MARK GUNTER
LITEN DRAKT: Australias OL-deltakere presenterte bekledningen til London-OL. Her ved Henry Frayne, Cate Campbel, Natalie Cook, Sally Pearson, Jessica Schipper, Mitchell Watt og Craig Mottram. Foto: AFP PHOTO / MARK GUNTER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble OL-draktene til de australske utøverne presentert. Mest oppmerksomhet var det rundt hekkeløperen Sally Pearson (25). Den regjerende verdensmesteren på 100 meter hekk er en av de store favorittene i London.

Hun er positiv til sin nye drakt.

- Den føles som min egen hud. Den er komfortabel. Det er som å ha på seg klær og samtidig løpe naken, sier Pearson til The Australian.

Person vant sølv på 100 meter hekk i Beijing-OL, og de gule og grønne nye draktene er designet til å være både lettere og mer komfortable. Det er Adidas som har laget draktene, og så spørs det å se om det nye utstyret kan sørge for mer jubel.

Pearson ble i november kåret til årets kvinnelige friidrettsutøver av Det internasjonale friidrettsforbundet. Hun ble også den første australier som noensinne er kåret til årets utøver i friidrett.

Usain Bolt ble kåret til årets utøvere i internasjonal friidrett.

- Jeg må innrømme at jeg er overrasket over at jeg skulle vinne denne prisen i år. Da jeg ble nominert blant de ti kandidater til denne prisen, syntes jeg det var stort, og nå står jeg her som vinner. Det er nesten ikke til å tro at jeg skulle slå alle de harde utfordrerne jeg hadde i kampen om å få denne prisen, sa Sally Pearson da kåringen ble offentliggjort i Monaco.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer