- Det er som å se Messi spille fotball

Boasson Hagens sjef imponert over rivalen etter den overlegne seieren.

OVERLEGEN: Peter Sagan var helt overlegen, og vant enkelt. Boasson Hagen avsluttet godt i bakgrunnen og ble nummer to. Foto: EPA/YORICK JANSENS/NTB scanpix
OVERLEGEN: Peter Sagan var helt overlegen, og vant enkelt. Boasson Hagen avsluttet godt i bakgrunnen og ble nummer to. Foto: EPA/YORICK JANSENS/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det ble sagt før den tredje etappen i Tour de France at det ville være en god mulighet for Edvald Boasson Hagen til å ta sin tredje etappeseier i rittet. Og nordmannen var fint med helt til slutten.

Opp den siste bakken var det imidlertid Peter Sagan som hadde mest krefter igjen, og 22-åringen kjørte inn til en overlegen seier i motbakkeinnspurten. Slovaken hadde tid til en liten dans på sykkelsetet før han krysset mållinjen.

- Jeg føler meg bra. Jeg er glad for å vinne. En venn sammenliknet meg med filmkarakteren Forrest Gump. Når du sier løp til Forrest Gump, så løper han. Når du sier vinn til meg, så vinner jeg, sier Sagan til TV 2.

Edvald Boasson Hagen avsluttet godt, men måtte ta til takke med andreplassen. Han hadde ikke mye krefter igjen, og forsøkte å ligge på hjulet til Peter Sagan så lenge han kunne.

Hektisk - Sagan er god. Jeg hadde et håp helt til siste sving. Det var hektisk. Det føltes greit. Det holdt på å gå galt i siste sving. Så ikke hvem som var der, jeg holdt på å krasje, sier Edvald Boasson Hagen til TV 2 etter løpet.

Situasjon nordmannen henviser til skjedde i den siste bakken hvor flere ryttere veltet. Noen sekunder etter velten holdt nordmannen på å bli dyttet ut til siden i den siste svingen før innspurten. Etappen var preget av flere velt underveis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer