- Det er som i andre forhandlinger, man må gi og ta

Langås om forhandlingene med Skiforbundet.

KOM TIL ENIGHET: Petter Northug kom til enighet med Skiforbundet i går kveld angående en representasjonsavtale som lar ham gå verdenscup, Tour de Ski og VM. Her sammen med manager Are Sørum Langås.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
KOM TIL ENIGHET: Petter Northug kom til enighet med Skiforbundet i går kveld angående en representasjonsavtale som lar ham gå verdenscup, Tour de Ski og VM. Her sammen med manager Are Sørum Langås. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I natt kom Norges skiforbund og Petter Northug til enighet, og dermed kan Northug delta i både verdenscup, Tour de Ski og VM i Falun denne vinteren. Northug har ikke lagt skjul på at sistnevnte er det store målet denne sesongen.

Mot datofristen som ble satt klokka 23.59 lørdag kveld, var det intense forhandlinger mellom partene.

- Ja, det var forsåvidt det. Men vi må strekke det lenger og se at det har vært en lang og omfattende prosess som kom i mål, sier Northugs manager Are Sørum Langås til Dagbladet.

De siste par dagene var spørsmålstegnet rundt varigheten på representasjonsavtalen. Det partene til slutt ble enige om var at den skal vare fra 24. november (etter rennene på Beitostølen) til 7. april.

Petter Northug kom i går med en uttalelse via sin manager Langås, der han uttrykte at han hadde godtatt forhold han ikke var fornøyd med.

- Hvilke punkter gjelder dette, Langås?

- I utgangspunktet har jeg ikke noen kommentar til det. Uansett er det som i de fleste forhandlinger at man må gi og ta, og det er det selvsagt i dette tilfellet også. På slutten oppnådde vi en viktig endring angående avtalen, sier Langås.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer