- Det er som om noen dør rett foran deg

Tennis-stjernen snakker ut om bruddet med McIlroy.

SJOKK: - Når det kommer sånn ut av det blå, så er det et sjokk. Det er som om noen dør rett foran deg, forteller Caroline Wozniacki til New York Times om sjokket da golfstjernen Rory McIlroy brøt forlovelsen. Foto: Andrew Redington / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
SJOKK: - Når det kommer sånn ut av det blå, så er det et sjokk. Det er som om noen dør rett foran deg, forteller Caroline Wozniacki til New York Times om sjokket da golfstjernen Rory McIlroy brøt forlovelsen. Foto: Andrew Redington / Getty Images / AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det er over tre måneder siden at Caroline Wozniacki følte at lynet slo ned fra klar himmel.

Hun forlover seg med golfstjernen Rory McIlroy på nyttårsaften.

Paret hadde vært sammen siden 2011, og skulle egentlig gifte seg nå i august.

Men da bryllupsinvitasjonene ble sendt ut, fant McIlrooy ut at han ønsket å avslutte forholdet.

- Når det kommer sånn ut av det blå, så er det et sjokk. Det er som om noen dør rett foran deg, forteller Caroline Wozniacki til New York Times om sjokket.

Williams planla utdrikningslag 24-åringen var ikke forberedt på at det skulle bli slutt, i likhet med vennene og fansen. Beskjeden fra McIlroy kom via en kort samtale på telefonen.

- Jeg tenkte bare "neeeii". Jeg hadde jo planlagt utdrikninglaget, sier Wozniackis gode venninne, Serena Williams.

Etter bruddet har både den danske tenninsyndlingen og den irske golferen hatt framgang i sine idretter. To måneder etter bruddet tok begge hver sin storseier.

Vil ut av skyggen Til New York Times forteller Caroline Wozniacki at hun nå vil komme seg ut av skyggen av McIlroy.

- Jeg vil ikke at min navn skal bli nevnt i forbindelse med ham for evig. Jeg er jo en egen person, som har min egen karriere. De årene vi hadde sammen var bra, men dessverre så endte det slik det gjorde, forteller 24-åringen.

Tennisstjernen forteller til storavisa at hun ikke har noen hast med å finne seg ny kjæreste.

- Nå vet jeg hva jeg vil ha ut av et forhold i framtida, og hva jeg ikke vil ha. Men akkurat nå er jeg veldig fornøyd med å være singel, understreker dansken.

Mandag starter US Open, hvor Wozniacki åpner mot Magdalena Rybarikova i første runde.