Alma Rune

- Det er sprøtt

Alma Rune (24) forteller om brorens eventyrlige suksess, og kommer med flere små avsløringer.

POPULÆR: Alma Rune har selv blitt en kjent person etter tennis-brorens framganger. Hun er også en ettertraktet modell. Foto: Woman Management
POPULÆR: Alma Rune har selv blitt en kjent person etter tennis-brorens framganger. Hun er også en ettertraktet modell. Foto: Woman Management Vis mer
Publisert

Du har garantert sett henne på TV i forbindelse med det danske stjerneskuddet Holger Runes (20) tennis-kamper. Som den mot Casper Ruud forleden. Hun blir ofte filmet der hun sitter på tribunen og klapper og heier.

Alma Rune heter hun, søsteren til Holger Rune. I et intervju med danske BT letter hun litt på sløret om livet på innsiden av familien Rune.

- Irriterende

Den danske tennisstjernen har blitt verdensstjerne nærmest over natta, og danskens liv har endret seg totalt det siste året.

- Det er sprøtt å se ham slik, selv om jeg har vært med hele veien og har sett utviklingen gradvis. For meg er det fortsatt vilt at så mange står i kø for å få Holgers autograf, sier Alma Rune til BT, der hun er på plass på brorens trening før French Open.

For henne er han fortsatt bare den «irriterende» lillebroren. Hun forteller at hun har passet på ham hele livet.

- Han er fortsatt den samme Holger og broren som han alltid har vært. Han er 100 prosent. Han kommer ikke gående som en Hollywood-stjerne når vi møtes. Det er ikke noe nytt ved ham eller noe som får meg til å tenke: «OK, så han er nummer seks i verden nå», sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer