Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er Stoke-syndromet, vet du

Carew forklarer vektøkningen.

STORE-JOHN: John Carew er ikke blitt enklere å skubbe på de siste par månedene. På gårsdagens landslagstrening framsto 31-åring enda mer massiv enn før. Her sammen med "lillebror" Daniel Braaten.  Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet.
STORE-JOHN: John Carew er ikke blitt enklere å skubbe på de siste par månedene. På gårsdagens landslagstrening framsto 31-åring enda mer massiv enn før. Her sammen med "lillebror" Daniel Braaten. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet. Vis mer

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Før John Carew tar sin etterlengtede sommerferie, der han nekter å anstrenge seg i jakten på en ny klubb, venter en landskamp mot Portugal til helga.

Og mens folk som Moa og Morten Gamst Pedersen har trent med Vålerenga, er det få som vet hva Carew egentlig har bedrevet tiden med.

Men det er ingen grunn til bekymring, forsikrer han:

- Jeg har løpt og trent styrke. Det føles bra. Styrken er der, eksplosiviteten er der, sier han til Dagbladet.

- Og kondisen?

- Den er mer enn bra nok. I dag (tirsdag) var det en ganske intens økt, og det føltes bra. Når jeg får tre dager til blir det ikke noe problem.

STOKE-SYNDROMET: John Carew sier han har lagt på seg ytterligere noen kilo med muskler. Foto:  EPA/MARC ATKINS
STOKE-SYNDROMET: John Carew sier han har lagt på seg ytterligere noen kilo med muskler. Foto: EPA/MARC ATKINS Vis mer

Carew har alltid vært et fysisk råskinn, men på gårsdagens landslagstrening så han enda mer massiv ut enn vanlig. Forklaringen?

- Jeg har gått opp to kilo i muskler. Det er Stoke-syndromet, vet du. Vi er litt mer i gymmen enn andre klubber. Det blir litt mer muskler.

- Hva gjør du om en god klubb melder sin interesse neste uke?

- Jeg kommer ikke til å snakke noe særlig med dem, nei. Jeg skal ha litt ro.

- Du har is i magen, med andre ord?

- Nei, jeg har spilt fotball i 15 år. Alle kjenner meg veldig godt, over hele Fotball-Europa. Jeg er veldig avslappet på den biten, sier Carew.