SKUFFET: Dag Eilev Fagermo (t.h.) synes det var surt å tape 2-1 for Strømsgodset på Marienlyst. Foto: Digitalsport
SKUFFET: Dag Eilev Fagermo (t.h.) synes det var surt å tape 2-1 for Strømsgodset på Marienlyst. Foto: DigitalsportVis mer

- Det er surt. Vi er best i 75 minutter

Skuffet Fagermo etter tap mot gamle kjente.

DRAMMEN (Dagbladet): Strømsgodset slo Odd 2-1 på Marienlyst, uten at seriemesterne imponerte voldsomt. Gjestene fra Telemark var tidvis gode, men skapte ikke de helt store målsjansene.

To scoringer de første 20 minuttene ødela mye av kampen for Dag Eilev Fagermos menn. Odd-treneren var ikke fornøyd med uttellinga etter kampen.

- Det er ganske surt, egentlig. Vi er dårlige i starten, men de siste 75 minuttene av kampen er vi best, sier Fagermo.

- Stolt Den tidligere Strømsgodset-treneren mener Odd er et topplag spillemessig. Det er effektiviteten det skorter på.

- Akkurat det samme skjedde mot Rosenborg på Lerkendal. Spillemessig var vi på høyde med dem, men vi klarte ikke å utnytte sjansene. Det er det som i øyeblikket skiller oss fra å være et topplag i Tippeligaen.

Fagermo trekker fram seieren hjemme mot Molde som bevis på nettopp det. Men til tross for tapet, fant Odd-treneren noe positivt å ta med seg tilbake til Skien.

- Jeg er stolt av gutta, som kommer hit til Marienlyst og gjør en god kamp mot Norges beste hjemmelag.

Slitne Godset-bein Godset-trener og tidligere Fagermo-assistent Ronny Deila er delvis enig med sin tidligere sjef i at Odd så friskest ut. Det skyldes cupkampen tidligere i uka, mener Deila.

- Odd hadde bare én som hadde spilt tidligere i uka, mens vi stilte med ti. Det hadde nok noe å si. Men vi hadde ikke noe valgt, for vi ville vinne i annendivisjon. Det går ikke å spille tirsdag og torsdag, så da måtte vi gjøre det sånn, sier Deila.

Som seg hør og bør ønsker han ikke å snakke om gullkamp eller medaljemuligheter så tidlig i sesongen. Det får vi først høre Deila snakke om i september, sier han selv.

GAMLE KJENTE: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo snakker med Strømsgodset-trener Ronny Deila (t.v.) før eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Odd på Marienlyst stadion. Deila var Fagermos assistent i Drammen. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
GAMLE KJENTE: Odd-trener Dag-Eilev Fagermo snakker med Strømsgodset-trener Ronny Deila (t.v.) før eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Odd på Marienlyst stadion. Deila var Fagermos assistent i Drammen. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer

Men:

-  Vi har selvsagt en drøm om å være med i toppen, og så langt er det i alle fall ingen som har stukket fra oss. Jeg kan ikke klage etter 13 poeng på fem kamper, sier Deila, før han avslutter:

- I rest my case.