Du leser nå Dagbladet Pluss

Det er ti år siden George Best døde. Slik var en av fotballens beste

- Jeg brukte masse penger på alkohol, damer og raske biler. Resten sløste jeg bort.

ET GLAMORLØST OG HARDT LIV: George Best ble en av fotballens aller største kjendiser, men levde også et hardt og tøft liv utenfor banen, med masse alkohol og utsvevende liv med mange damebekjentskaper og raske biler. Han døde i 2005, bare 59 år gammel. Foto: NTB Scanpix
ET GLAMORLØST OG HARDT LIV: George Best ble en av fotballens aller største kjendiser, men levde også et hardt og tøft liv utenfor banen, med masse alkohol og utsvevende liv med mange damebekjentskaper og raske biler. Han døde i 2005, bare 59 år gammel. Foto: NTB ScanpixVis mer

Fotballtrollmannen. Fylliken. Rundbrenneren. Det bortkastede talentet.

George Best - bare navnet oser av legende og superstjerne - hadde det i beina og munnen. I morgen er det ti år siden en av tidenes beste fotballspillere så tragisk gikk bort, bare 59 år gammel.

Men selv om årene går, så er det noen navn som på en måte aldri blir borte. George Best var en superstjerne av en annen verden mens han herjet som verst på fotballbanen, vi snakker like naturlig om han i dag - og kommende generasjoner vil også bli oppmerksomme på «The Belfast Boy», fotballens første rockestjerne.

Karisma og utstråling

George Best er historien om den lille, hengslete og sjenerte gutten fra Belfast som endte opp med å erobre hele fotballriket. Og det er historien om mannen som sa ja takk til alt livet hadde å by.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.