Det er ti år siden George Best døde. Slik var en av fotballens beste

- Jeg brukte masse penger på alkohol, damer og raske biler. Resten sløste jeg bort.

<strong>ET GLAMORLØST OG HARDT LIV:</strong> George Best ble en av fotballens aller største kjendiser, men levde også et hardt og tøft liv utenfor banen, med masse alkohol og utsvevende liv med mange damebekjentskaper og raske biler. Han døde i 2005, bare 59 år gammel. Foto: NTB Scanpix
ET GLAMORLØST OG HARDT LIV: George Best ble en av fotballens aller største kjendiser, men levde også et hardt og tøft liv utenfor banen, med masse alkohol og utsvevende liv med mange damebekjentskaper og raske biler. Han døde i 2005, bare 59 år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotballtrollmannen. Fylliken. Rundbrenneren. Det bortkastede talentet.

George Best - bare navnet oser av legende og superstjerne - hadde det i beina og munnen. I morgen er det ti år siden en av tidenes beste fotballspillere så tragisk gikk bort, bare 59 år gammel.

Men selv om årene går, så er det noen navn som på en måte aldri blir borte. George Best var en superstjerne av en annen verden mens han herjet som verst på fotballbanen, vi snakker like naturlig om han i dag - og kommende generasjoner vil også bli oppmerksomme på «The Belfast Boy», fotballens første rockestjerne.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer