- Det er tilløp til opptøyer på tribunen

Reporter melder om flere slåsskamper.

SØNDERKNUSTE: Brasils tilhengere er oppløst i tårer, etter at laget blir knust av Tyskland i VMs semifinale. (AP Photo/Bruno Magalhaes)
SØNDERKNUSTE: Brasils tilhengere er oppløst i tårer, etter at laget blir knust av Tyskland i VMs semifinale. (AP Photo/Bruno Magalhaes) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Brasil - Tyskland 1-7

OSLO (Dagbladet): Brasil hadde ikke tapt på hjemmebane i en tellende kamp på 38 år, men etter 29 minutter av semifinalen mot Tyskland lå vertsnasjonen under med hele 5-0. Til slutt endte kampen 7-1.

Dagbladets reporter i Belo Horizonte fortalte underveis at det var en helt ufattelig stemning på tribunen.

- Det er flere små slåsskamper på tribunen. Nei og nei. Dette tar seg ikke ut for det brasilianske publikummet som har vært eksemplariske - og det klart beste - så langt i VM, sier Tore Ulrik Bratland.

- Det er tilløp til opptøyer på tribunen. Brasilianerne er forbannet og frustrerte, og vakter må gripe inn i en av seksjonene. Det startet med total galskap på tribunen. Nå er lufta fullstendig gått ut av brasilianerne, fortsetter Bratland.

En hel fotballverden er i sjokk. Det gjelder også ekspert Lars Tjærnås.

- Jeg er rett og slett tom for ord og superlativer (over Tysklands spill). Det er helt, HELT, umulig å beskrive med fornuft, annet enn at det er det mest imponerende i VM-historien, skriver Tjærnås i en SMS til Dagbladet - Det ordet som beskriver det som nå skjer er ikke oppfunnet, melder samme mann på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer