Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er to giganter som kommer til å gå langt i år

Stjernefest ble et stjernegjesp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• PSG - Real Madrid 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic. Cristiano Ronaldo. To av verdens største fotballstjerner på hvert sitt lag.

Både PSG og Real Madrid hadde tatt med seg seks poeng inn i dobbeltmøtet, og var så å si videre i Champions League. Men så er det det her med prestisje da.

Det laget som kommer best ut av de to oppgjørene er nesten garantert å vinne gruppa.

Omgangens største Det var en offensiv og artig start på kampen. Selv om ingen av lagene produserte gedigne målsjanser, turte begge lag å kombinere defensiv struktur med å sende folk framover da sjansen bøy seg.

- Det er to gode lag som er godt organisert og viser godt tempo, men de greier ikke helt å bryte ned motstanderen, var Vidar Davidsens dom på lufta.

Real Madrid var nærmest en ledelse til hvilen. Cristiano Ronaldo headet like over etter et hjørnespark ti  minutter før pause , og Jese var nære da han kom alene med Trapp fra skrått hold.

Kunne vunnet Stjerneduellen Dagbladet advarte om på forhånd, ble likevel en tam affære. Zlatan Ibrahimovic var minus et skudd i muren fra tjue meter og en lekker touch cirka usynlig.

Ronaldo derimot kunne fort ha blitt den store helten tjue minutter før slutt. I det som egentlig var en god PSG-periode, ble portugiseren rullet fri på bakre stolpe på en overgang. Ronaldo forsøkte å banke ballen i lengste hjørne, men greide ikke å overliste Trapp i PSG-buret. Også Cavani hadde en stor sjanse, men greide ikke å finne veien til nettmaskene.

Dermed ble det 0-0, som begge lagene nok er greit fornøyd med.

-- Det er to giganter som kommer til å gå langt i år, sier Vidar Davidsen etter oppgjøret, tydelig imponert over lagene.

 GJESP:  Rolig dag på jobb for Zlatan Ibrahimovic. Foto: NTB Scanpix
GJESP: Rolig dag på jobb for Zlatan Ibrahimovic. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!