- Det er tøft

Liverpool-stjernen Mohamed Salah legger ikke skjul på at den siste tidas høyst variable resultater har vært tunge å svelge.

ÅPNER OPP: Mohamed Salah. Foto: NTB
ÅPNER OPP: Mohamed Salah. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De regjerende Premier League-mesterne har slitt i motbakke og ligger på en beskjeden sjuendeplass i Premier League når sesongen beveger seg inn i avslutningsfasen.

Opp til ligaleder Manchester City skiller det ikke mindre enn 25 poeng.

Skadeproblemer har gjort sesongen svært krevende for mannskapet til Jürgen Klopp, og sesonginnspurten blir en tøff kamp for å slå seg inn blant de fire lagene som får mesterligabillett.

Avansement til kvartfinalen i mesterligaen og seieren mot Wolverhampton i ligaen nylig ga riktignok Anfield-klubben et lite oppsving ved inngangen til landslagspausen.

– Jeg er fornøyd med resultatene våre i det siste, så forhåpentligvis klarer vi å fortsette med å vinne, sier Mohamed Salah til klubbens nettsider.

Han er samtidig åpen om at perioden med motgang har vært krevende.

– Dette er tøft for oss alle, med tanke på situasjonen vi har vært i og posisjonen vår i Premier League, men jeg tror den kommer til å bli bedre, sier egypteren.

Til tross for at Liverpool har slitt, er Salah fortsatt toppscorer i ligaen. Den posisjonen deler han med Tottenhams Harry Kane. Begge står med 17 fulltreffere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer