Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er tradisjon i den klubben her. Og dere gjør faen skam på´n

Kamerateam fulgte Vålerenga i sesongen alt gikk skeis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 9. november vises første episode av sesong 2 med «Iskrigerne».

I dokumentarserien følger et kamerateam Vålerenga Hockey fra innsida. Første sesong ble en stor suksess, og om en knapp måned er det klart for andre sesong.

I denne sesongen har kamerateamet fulgt Oslo-klubben gjennom en av sine tyngste sesonger noensinne. Forrige sesong var katastrofal for Vålerenga, som endte på nedre halvdel i serien, og ble slått ut i semifinalen på fire kamper av Stavanger Oilers.

- Det er tradisjon i den klubben her. Og dere gjør faen meg skam på´n, skriker trener Espen «Shampo» Knutsen i promoen.

Frustrasjonen er tidvis stor i Vålerenga-leiren, men klubbdirektør Jan Tore Kjær lover at sesongen ikke er «sintere» enn den forrige.

- Det handler mer om det skjedde utenfor banen. Seerne får mer av det de likte i den første sesongen, sier Kjær til Dagbladet.

I sesongen får vi se laget på tur til Afrika og Kjærs egen hytte i Sverige. I tillegg følger teamet kaptein Brede Csiszar tett mens han blir far, og reservekeeper Glenn Jensen får seg jobb (!).

- Alt tilsier at denne sesongen skal bli bedre enn den forrige. De som har peiling på dette sier så, smiler Kjær.

- Det var en tung sportslig sesong, og en del frustrasjon som kom ut der. For undertegnede toppet det seg med 6-6 hjemme mot M/S. Da hadde vi et knallbra lag på papiret, forteller Kjær.

Som promoen viser entret VIF-direktøren hvor han ga laget det glatte lag etter oppvisningen mot den antatt svakere byrivalen.

PS! Vålerenga møter Storhamar hjemme til dyst på Jordal Amfi i kveld.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!