I BRENNES FOTSPOR: John Anders Bjørkøy har gjort som Simen Brenne, gått fra Fredrikstad via Lillestrøm til Odd. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
I BRENNES FOTSPOR: John Anders Bjørkøy har gjort som Simen Brenne, gått fra Fredrikstad via Lillestrøm til Odd. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

- Det er trist å forlate LSK etter så kort tid

Bjørkøy er klar for Odd.

Midtbanespilleren John Anders Bjørkøy (30) ble tirsdag presentert som ny Odd-spiller. Bjørkøy har vært i Lillestrøm-drakten i ett og et halvt år.

- Jeg synes det er trist å forlate LSK etter å så kort tid, men av ulike årsaker ble det slik denne gangen, sa spilleren, opprinnelig fra Gjelleråsen, til lsk.no før han tok turen til Skien og dagens presentasjon.

Han har skrevet under på en tre og et halvtårskontrakt med skiensklubben. Bjørkøy kom til Lillestrøm fra Fredrikstad i 2008, mens han før det spilte for Hønefoss og Raufoss i 1. divisjon og i moderklubben Skjetten.

- Jeg er virkelig glad for at denne overgangen gikk i orden. Jeg vet at Odd har jobbet hardt for å få dette til. Det setter jeg pris og gjør at jeg føler meg ønsket i klubben, sier Bjørkøy til oddgrenland.no.

I sin tid i Fredrikstad var han kaptein og også innom landslaget hvor han fikk med seg tre kamper i 2007. Bjørkøy har imidlertid slitt med spilletid på LSK-laget.

- John Anders er en klassespiller og dette var en stor signering for oss. Han vil passe perfekt inn i Odd Grenland og den spillestilen som vi har, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

Bjørkøy er for øvrig den tredje spilleren som går fra Lillestrøm til Odd siden 2008. Fra før har Anders Rambekk og Simen Brenne tatt turen fra Åråsen til Skien.

(NTB)