- Det er trist

Nicklas Bendtner (31) er trolig tidenes best betalte spiller i Eliteserien. Men den siste tida har han ikke engang trent med laget.

UØNSKET: Nicklas Bendtner kom til Rosenborg i 2017. Den første sesongen ble han toppscorer. Siden har pilene pekt nedover. Foto: NTB Scanpix
UØNSKET: Nicklas Bendtner kom til Rosenborg i 2017. Den første sesongen ble han toppscorer. Siden har pilene pekt nedover. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jo, Bendtner er fortsatt Rosenborg-spiller, selv om du omtrent ikke har sett ham på banen denne sesongen. Det var heller ikke tilfellet da laget tapte 2-1 for BATE Borisov i Champions League-kvalifiseringen i går kveld.

Det er blitt spekulert i at han tjener mellom seks og åtte millioner kroner i året. Han er en utgiftsbombe. Og i alle fall når han ikke bidrar på banen.

Ekstra ferie

Den siste tida er han blitt innvilget ekstra ferie. Alle som følger spissen på Instagram, har kunnet ta del i luksuslivet han lever sammen med kjæresten Philine Roepstorff. Her nytes dagene i fulle drag på sørligere breddegrader. Blant destinasjonene er den italienske øya Capri.

Burde han ikke fulgt lagets treninger, slik at han kunne blitt kastet inn for Rosenborg i en kritisk situasjon? Eller har han sluttet i all hemmelighet?

- Han har kontrakt med Rosenborg. That's it, sier agent Ivan Marko Benes til Dagbladet.

- Er han fornøyd med situasjonen?

- Jeg har ingen flere svar å gi. Jeg ønsker ikke å bidra til spekulasjoner. Det håper jeg du forstår.

Taus

Sportslig leder Stig Inge Bjørnebye besvarte en SMS med rungende taushet i går. Han er den som skal uttale seg om Bendtners situasjon i Rosenborg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer