Tropp håndball-EM 2018:

- Det er tungt for Camilla

For første gang på ti år spilles et håndballmesterskap uten Camilla Herrem. Kantspilleren har en enorm statistikk med sju gull på tolv forsøk.

SJU GULL: Camilla Herrem har vært med på sju gull for håndballjentene på ti år. Her fra det foreløpig siste. Herrem jubler, Norge vant EM-finalen mot Nederland i 2016. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
SJU GULL: Camilla Herrem har vært med på sju gull for håndballjentene på ti år. Her fra det foreløpig siste. Herrem jubler, Norge vant EM-finalen mot Nederland i 2016. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Se bilder fra alle mesterskap nederst i artikkel.

- Å ta disse telefonene er den tyngste delen av jobben.

Det sier landslagssjef Thorir Hergeirsson som presenterte de 16 navnene som får være med til håndball-EM i desember.

Etter tolv strake mesterskap (EM, VM og OL) var ikke Camilla Herrem (32) blant Hergeirssons utvalgte. Hver desember i ti år har Herrem vært på parketten med håndballjentene.

- Det er tungt for Camilla. Hun har jobbet kolossalt for å komme tilbake. Det er bare fire måneder siden Theo ble født, og det er kort tid. Hun har kommet langt på veien tilbake, og det står det stor respekt av. Det er dessverre et stykke igjen, rent faglig, sier Hergeirsson til Dagbladet.

Herrem selv forteller at hun er skuffet, men at EM kom for tidlig.

- Hvis jeg tar det litt på avstand og får sett på hele situasjonen, så er jeg veldig stolt over det jeg har fått til på denne tida. Du må bygge opp kroppen på nytt. At jeg i det hele tatt er med i en EM-diskusjon er jeg stolt over og ha fått til. Det er ikke gitt at man skal greie det, sier Herrem til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer