- Det er ufattelig trist å se på Gerrard om dagen

Øyvind Alsaker om Liverpool-ikonet.

SISTE SJANSE FORSVANT: Steven Gerrard innser at drømmen om finale i FA-cupen ble knust etter 1-2-tapet for Aston Villa.  
Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix
SISTE SJANSE FORSVANT: Steven Gerrard innser at drømmen om finale i FA-cupen ble knust etter 1-2-tapet for Aston Villa. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Steven Gerrards siste mulighet til å vinne noe denne sesongen ble lagt i grus da dommeren tok fløyta til munnen i FA-cup-semifinalen mot Aston Villa.

Exiten betyr at Liverpool-spilleren ikke får ta farvel med supporterne på den måten han hadde ønsket.

I stedet for finale på Wembley blir han takket av på Britannia Stadium i Stoke i serieavslutningen. Etterpå bærer det til USA og Los Angeles Galaxy.

TV 2-kommentator Øyvind Alsaker kommenterte gårsdagens målløse ligakamp mellom West Bromwich og Liverpool. Han syns det er trist å se Liverpool-kapteinen om dagen.

- Han kom tilbake fra skade ble ikke funnet god nok til å møte Manchester United hjemme. Rodgers burde kanskje gitt ham sjansen der. Han har en god statistikk i de kampene. I stedet kom inn og fikk rødt kort etter noen sekunder. Så kom han tilbake i semifinalen i FA-cupen. Laget skulle fighte på hans vegne for å gi han den avskjeden han fortjener (finale på Wembley, på gebursdagen hans, journ.anm). Så er han ufattelig svak i den kampen, sier Alsaker til Dagbladet.

Svakt tempo Alsaker syns det er vanskelig å forstå at Gerrard kunne være så svak i en kamp som kunne definert hans ettermæle. Han så en spiller som ikke var skikkelig tilstede på banen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.