- Det er vanskelig å se hva han har gjort som gjør at han fortjener dette

Kritiserer Chelseas nye unggutt.

FÅR KRITIKK: Brasilianske Nathan (nr.10) er klar for Chelsea. Han kommer fra Atlético Paranaense i hjemlandet. Her under en kamp for Brasil U20-lag i det søramerikanske mesterskapet. Foto: REUTERS / Andres Stapff / NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Brasilianske Nathan (nr.10) er klar for Chelsea. Han kommer fra Atlético Paranaense i hjemlandet. Her under en kamp for Brasil U20-lag i det søramerikanske mesterskapet. Foto: REUTERS / Andres Stapff / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble det bekreftet at det brasilianske talentet Nathan er klar for Chelsea fra 1. juli.

19-åringen beskrives som en offensiv midtbanespiller, som liker seg aller best som hengende spiss. Han skal ifølge rapportene være svært rask og ha et øye for mål.

Nathan Allan de Souza, som er det fulle navnet hans, koster Chelsea 4,5 millioner euro (snaut 38 millioner kroner), og kommer fra Atlético Paranaense i hjemlandet.

- Har vært dårlig Folk i Chelsea håper nå Nathan kan bli en ny Oscar - eller om de er heldige - en enda bedre spiller.

Det er imidlertid ikke alle som er veldig imponerte av den unge brasilianeren. Den engelske journalisten Tim Vickery, som bor i Brasil og er ekspert på sør-amerikansk fotball, forstår lite av overgangen.

- Det er vanskelig å forstå hvorfor Chelsea ønsker å bruke så mye penger på ham. Han er en playmaker som er flink til å tre ballen gjennom, men selv om han gjorde det bra på U17-nivå, har han vært dårlig på U20-nivå. Det er vanskelig å se hva han har gjort den siste sesongen som gjør at han fortjener dette, sa Vickery til Talksport da ryktene rundt Nathan og Chelsea begynte å surre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.