Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det er vanskelig å slå oss

Ronny Deilas Celtic er storfavoritter i Skottland.

VIL VINNE SERIEN: Ronny Deila har hatt stor suksess med Celtic. Nå går han og laget for seriemesterskapet. Foto:REUTERS/Russell Cheyne
VIL VINNE SERIEN: Ronny Deila har hatt stor suksess med Celtic. Nå går han og laget for seriemesterskapet. Foto:REUTERS/Russell Cheyne Vis mer

Telemarkingen var full av optimisme etter onsdagens sterke 4-0-seier over Motherwell i den skotske ligaen. Tidligere Rosenborg-spiller Mikael Lustig scoret to av målene og bidro sterkt til at Celtic igjen klatret til topps på tabellen.

Deilas mannskap har i tillegg én kamp til gode på forfølgerne og er i meget god posisjon til å bli seriemestere. I tillegg er laget videre i begge de skotske cupene.

Etter onsdagens kamp ble Celtic-sjefen spurt om det er realistisk å tro at laget hans kan vinne både ligaen og de to hjemlige cupene denne sesongen. Svaret var krystallklart.

- Celtic kan vinne hver eneste kamp som spilles i Skottland. Vi er favoritter uansett hvem vi møter, hvor vi møter dem og sånn skal det være, sa Deila.

- Vi ønsker å være best, og nå har vi alt i egne hender, tilføyde han.

Må fortsette Aberdeen ligger i øyeblikket nærmest Celtic på tabellen. Ett poeng skiller lagene.

- Vi vet at det er mange kamper igjen. Vi må bare fortsette å prestere på samme måte som nå og vinne kamper, så får vi se om det blir spenning til siste slutt eller ikke, sa Deila.

- Fortsetter vi som i denne kampen skal det bli vanskelig å slå oss, supplerte han og sendte samtidig en solid advarsel til rivalene.

Celtic står nå med 11 seirer på sine 13 siste kamper. De fire siste kampene har laget i tillegg holdt nullen.

Har funnet trygghet Deila innrømmer gjerne at han er tryggere i trenerrollen nå enn for bare noen måneder siden.

- Jeg er tryggere før kampene. Jeg føler meg mer komfortabel og stoler på laget i større grad enn tidligere. Vi vokser sammen og forstår bedre hva vi forventer av hverandre, sier telemarkingen.

Neste oppgave for Glasgow-klubben nå er ligamøtet med Ross County kommende helg.

(NTB)