- Det er veldig frustrerende

Jarstein nekter å gi opp Rosenborg.

(Dagbladet.no): Rune Almenning Jarstein gir ikke opp håpet om å bli Rosenborg-spiller, selv om prislappen hans er for høy for trønderne.

Ifølge Nettavisen krever Odd Grenland 18 millioner kroner for landslagskeeperen. Det ble i drøyeste laget selv for pengesterke Rosenborg.

- Vi er nå enige om at vi er for langt unna hverandre for å starte forhandlinger, sier styreleder Tore Andersen i Odd Grenland til Nettavisen.

Men Jarstein selv ønsker fortsatt å gå til trønderklubben.

- Det er selvfølgelig veldig frustrerende, for jeg håpet dette skulle vært i orden for lenge siden. Jeg håper fortsatt at de kommer til enighet, sier han til VG Nett.

Odd Grenland rykket ned fra eliteserien i år. Jarstein, som kjemper om plassen som Norges sisteskanse, er ikke lysten på spill i 1. divisjon.

- Det er ikke noe jeg har lyst til, jeg vil til Rosenborg. De (Odd) fortjener jo penger, men det må være en sum som ikke er helt bak mål, sier keeperen, som mener 18 millioner er for mye.

Heller ikke Rosenborg har gitt opp å få Jarstein til Trondheim, noe som går mot meldinger om at trønderklubben skulle ha trukket seg.

FRUSTRERT: Rune Allmenning Jarstein vil til Rosenborg, men trønderne vil foreløpig ikke betale det Odd krever. Foto: BIRTE ULVESETH
FRUSTRERT: Rune Allmenning Jarstein vil til Rosenborg, men trønderne vil foreløpig ikke betale det Odd krever. Foto: BIRTE ULVESETH Vis mer

- Det er fortsatt en åpning, men om vi kommer til enighet gjenstår å se, sier assisterende sportsdirektør Erik Hoftun.

Tidligere i år skal Jarstein ha vært enig med Vålerenga om en overgang, men også for osloklubben ble prisen Odd Grenland krevde for høy.

(Dagbladet.no/NTB)