- Det er veldig trist å miste ham

Thierry Henry får sin siste Arsenal-kamp på San Siro i kveld.

I kveld er det kamp mellom Arsenal og AC Milan i Champions League. Dette er også Arsenal-legenden Thierry Henrys siste kamp før han drar tilbake fra utlånet til New York Red Bulls.

Arsenal og Chelsea er de eneste engelske lagene som er igjen i Champions League. De siste fire kampene for Arsenal har Thierry Henry scoret to mål, begge sene matchvinnere mot Leeds og Sunderland.

Manager Arsene Wenger ser ikke bort fra at veteranen gjør det igjen på San Siro i kveld.

- Han kan gjøre det igjen. Hvis vi trenger ham kan han hjelpe oss, særlig på en bane hvor han vil være topp motivert, sier han ifølge Daily Mail.

Wenger sier Henry har tilført spillergruppa mye i den korte tida han har vært tilbake i London, og at han utstråler en selvsikkerhet som er smittende.

- Det er veldig trist at han må reise. Jeg ønsket å beholde ham i to uker til, men jeg godtok denne avtalen fra starten av. Vi forventet ikke at han skulle være så viktig for oss da han signerte, men han tilpasset seg veldig kjapt. Han er mye skarpere enn jeg hadde forventet, sier Arsenal-manageren.

Henry har ikke helt avvist videre opphold i Arsenal, og etter scoringen mot Sunderland sa han følgende til Daily Telegraph:

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Jeg har alltid sagt at det er vanskelig for meg å si nei. 

Arsenal-troppen ser sterk ut, men muligheten for at Henry starter er til stede. Arsenal har vunnet de to siste kampene mot Blackburn og Sunderland i Premier league, og med en Robin van Persie i kalasform er de vanskelige å ha med å gjøre. Midtstopperveteran Per Mertesacker er imidlertid ute med en vond ankel.

Skadefrie Milan
Den siste tiden har det vert mye skader og suspensjoner i Milan-troppen, men mot Arsenal stiller alle stjernene. Keeper Abiatti, Prince Boateng og Allesandro Nesta er blant de som har vert skadet i det siste, og både Zlatan og Mark van Bommel er tilbake etter suspensjoner.

Milan-sjef Massimiliano Allegri er en presset mann etter lite poeng i serien den siste tiden:

- Vi har tapt litt for mange kamper i det siste, men vi må forholde oss rolig og være trygge på styrken vår. Vi har mistet mange spillere og flere andre har ikke fått muligheten til å hvile skikkelig. Vi må jobbe videre med å komme ut av denne situasjonen, sier han.
 
Legenden Henry
Thierry Henry er blitt en legende siden han gikk til Arsenal i 1999.  Da sa han til manager Arsene Wenger at han ikke kunne score mål.

Det var mildt sagt en overdrivelse fra franskmannens side. Han scoret 227 mål i Arsenal-drakt, og er dermed mestscorende i klubben.

I kveld kan han sette punktum.