- Det er veldig vanskelig å forklare

Dalglish fatter ikke hvordan Liverpool kunne kollapse mot QPR.

RAKNET: Liverpool raknet totalt etter at de gikk opp til 2-0. her setter Mackie inn vinnermålet på overtid. Foto: EPA/ANDY RAINFoto: AP Photo/Sang Tan
RAKNET: Liverpool raknet totalt etter at de gikk opp til 2-0. her setter Mackie inn vinnermålet på overtid. Foto: EPA/ANDY RAINFoto: AP Photo/Sang TanVis mer

(Dagbladet): Queens Park Rangers - Liverpool 3-2 (0-0)

Queens Park Rangers stod for et smått utrolig comeback da de kom tilbake fra 0-2 til 3-2 på 13 minutter. På overtid satte Mackie inn seiersmålet etter at han kom inn fra benken på stillingen 0-2.

- Det er veldig vanskelig å forklare. Vi spilte fantastisk fotball i perioder. Vi fortjente ledelsen og vi var ikke under press engang, sa Dalglish til BBC etter kampen.

Tidligere Liverpool-spiller Djibril Cissé ødela dagen for Liverpool da han utliknet fem minutter før slutt. Han fikk gå opp alene i duellen med Skrtel og stange ballen i nettet. Bare ni minutter tidligere ledet bortelaget 2-0.

Det var ikke mange som trodde at Queens Park Rangers skulle ta poeng da Kuyt ga Liverpool 2-0 etter 71 minutter, men hjemmelaget ga aldri opp. Annført av en god Cissé kjempet laget seg tilbake i kampen. Laget hadde kun vunnet èn av de siste 16 kampene i Premier League, og denne kampen ga nok laget en skikkelig «boost».

- Det så ikke ut som de skulle få noen mål, men kanskje de fikk den uttelingen de manglet mot Bolton, sa Dalglish etter kampen.

Slet med uttelingen Da Liverpool-angriperne slet med uttelingen foran mål, var det en midtstopper som fant veien til nettmaskene. Sebastian Coates hamret ballen i mål med et saksespark etter en corner. Ungguttens første scoring for Liverpool var en riktig perle.

- Med litt bedre uttelingen i den første omgangen kunne vi ledet med både tre og fire mål, sa Dalglish til BBC.

Liverpool fortsatt presset i den andre omgangen, og fikk til slutt jaget inn scoring nummer to. Først avsluttet Suarez i stolpen før ballen endte ute hos Downing. Vingen dro seg fint inn i banen og avsluttet rett på Kenny. På returen dukket imidlertid Kuyt opp og banket inn 2-0 til bortelaget.

Stewart Downing har enda ikke scoret i Premier League for Liverpool etter overgangen fra Aston Villa, men var nære scoring i kveld. Det var smått ironisk at hjemmelaget scoret på en av sine cornere da Liverpool nærmest hadde 20 cornere totalt i kampen.

DRØMMESCORING: Sebastian Coates scoret et vakkert mål uten at det hjalp stort. Foto: AP Photo/Sang Tan
DRØMMESCORING: Sebastian Coates scoret et vakkert mål uten at det hjalp stort. Foto: AP Photo/Sang Tan Vis mer

Da det så ut til at Liverpool skulle ro seieren i land kom reduseringen til QPR. Derry steg høyest på en corner og stanget inn sitt første Premier League-mål.

Sjansesløsing Luis Suarez har kun scoret seks ligamål denne sesongen, og har tidvis slitt med å sette sjansene for Liverpool. Kampen i dag var ikke noe unntak for spissen. Allerede etter fire minutter kom han alene med Kenny i QPR-buret, men sisteskansen gikk seirende ut av duellen med en fin redning.

Liverpool fortsatte trykket etter den store sjansen. Da det var spilt i 25 minutter hadde bortelaget allerede hatt 11 cornere og flere store sjanser til å ta ledelsen. Både Dirk Kuyt og Martin Kelly fikk avslutningene sine blokkert i gode posisjoner.

Det var usikkert om Kelly skulle spille kampen etter at han pådro seg en smell i midtuka. Backen fikk på ny kjenning med skaden, og måtte vike plass for Coates etter halvtimen på Loftus Road.

Hjemmelaget kom mer med mot slutten av den første omgangen. Tidligere Liverpool-spiller Djibril Cissé fikk lagets beste mulighet da han hamret ballen like utenfor stolperota til Reina.

Med seieren fikk QPR en luke på fem poeng ned til nedrykkslagene.