- Det er viktig å beholde roen

Liverpool-manager skylder på mange skader.

TRENGER OPPTUR: Liverpool-manager Brendan Rodgers er i trøbbel etter en rekke svake kamper. Nå skylder nordiren på skadene.
Foto: Reuters / Lee Smith

EDITORIAL USE ONLY.
TRENGER OPPTUR: Liverpool-manager Brendan Rodgers er i trøbbel etter en rekke svake kamper. Nå skylder nordiren på skadene. Foto: Reuters / Lee Smith EDITORIAL USE ONLY.Vis mer

Liverpool-manager Brendan Rodgers er i trøbbel etter en rekke svake kamper. Nå skylder nordiren på skadene.

Etter to seirer i Premier League-åpningen har Liverpool bare tatt ett poeng på de tre siste kampene. Spesielt mot West Ham og Manchester United har laget skuffet spillemessig.

- Jordan (Henderson), Daniel (Sturridge) og Joe (Allen) er veldig viktige spillere for oss, påpeker Rodgers før søndagens hjemmekamp mot Norwich.

Henderson trener igjen etter å ha fått behandling i USA for en hælskade. Sturridge er på vei tilbake etter hofteoperasjon, mens Allen snart er tilbake fra en fiberskade.

- Daniel har vært lenge borte. Han er en spiller som kan score 25 mål i løpet av en sesong. Det er klart at vi savner ham, sier Rodgers.

- Jordans status i klubben har kun blitt sterkere og sterkere etter at jeg kom til klubben. Og Joe er en spiller som får fart på laget, sier Liverpools pressede manager.

I Europaligaen torsdag ble det 1-1 borte mot Bordeaux.

- Det er en del av det å være manager. Det er viktig å beholde roen. Jeg fokuserer alltid kun på det jeg kan kontrollere. Jeg kan ikke styre det som blir skrevet. Jeg kan bare ha kontroll over prosessen med å få det beste ut av spillerne, sier Rodgers om han er under press.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram