REDDET VILLA MOT WOLVES: John Carew scoret begge målene da Villa bare klarte 2-2 mot den nedrykkstruede lokalrivalen Wolverhampton. Foto: AFP/IAN KINGTON
REDDET VILLA MOT WOLVES: John Carew scoret begge målene da Villa bare klarte 2-2 mot den nedrykkstruede lokalrivalen Wolverhampton. Foto: AFP/IAN KINGTONVis mer

- Det er viktig at spillerne og fansen holder sammen

Villa-fansen pep ut Carews lag sist.

|||

• Carew om offside-målet: - Så lenge det blåses mål, bryr jeg meg ikke

Aston Villa har bare vunnet 1 av 15 seriekamper i mars måned under Martin O'Neills regime, men John Carew tror Birmingham-laget unngår ny vårkollaps.

Villa var på sporet av fjerdeplassen sist sesong, men avsluttet uten sting. Igjen er den tradisjonsrike klubben på sporet av mesterligakvalik.

- Vi ønsker å bli nummer fire. Det er vårt mål, og det er mange poeng å spille for. Jeg vet at vi sluknet sist sesong, men vi har en mye sterkere stall i år, sier Carew foran onsdagens hjemmekamp mot Sunderland.


Pepet ut mot Wolves

Fansen pep mot sine egne da Villa bare klarte 2-2 mot Wolverhampton sist helg. Carews to mål i den kampen reddet i det minste ett poeng.

- Det er viktig at spillerne og fansen holder sammen, sier Carew.

Manager O'Neill var rasende mot egne fans etter buingen. Han har i år ledet laget til finale i ligacupen (tap mot Manchester United), semifinale i FA-cupen og en mulig fjerdeplass i ligaen. Likevel tillater supporterne seg å bue.

- Det var et viktig poeng. Alle poeng i et lokalderby er bra. Kanskje skal vi vente til sesongen er over, for det poenget kan vise seg å bli viktig for oss, sier Carew diplomatisk.

Aston Villa kjemper i første omgang mot Tottenham om fjerdeplassen bak de tre store. Manchester City og Liverpool er heller ikke ute av kampen om den siste mesterligaplassen.

Managerskryt

Mot Sunderland må Villa kanskje klare seg uten toppscorer Gabriel Agbonlahor og stopper Richard Dunne.

O'Neill er full av skryt til friskmeldte Carew. Nordmannen er oppe i 13 mål denne sesongen. Lørenskog-gutten er tilbake for fullt etter en skadepreget vinter.

- Jeg er svært glad for at han er kommet tilbake i god form på et viktig tidspunkt i sesongen, sier O'Neill.

- Det samme skjedde sist sesong, og vi trenger ham. Det ser ut til at han er kvitt skadene som har forstyrret ham dette året, og jeg håper han holder seg frisk ut sesongen, sier Villa-treneren.

(NTB-AFP)


POENGET KAN BLI VIKTIG: Carew mener det ene poenget mot Wolverhampton kan bli avgjørende når sluttstreken nærmer seg i mai. Foto: AFP/IAN KINGTON
POENGET KAN BLI VIKTIG: Carew mener det ene poenget mot Wolverhampton kan bli avgjørende når sluttstreken nærmer seg i mai. Foto: AFP/IAN KINGTON Vis mer