John Arne Riises selvbiografi

- Det er vondt å tenke på. Jeg er villig til å gjøre alt for barna mine, men jeg har ikke gjort det

John Arne Riise forsøker med selvbiografien «Fordeler og ulemper ved å være John Arne Riise» å gi et balansert bilde av sine opp- og nedturer i karrieren.

BOK: Tidligere fotballspiller John Arne Riise er aktuell med ny bok som er en selvbiografi.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
BOK: Tidligere fotballspiller John Arne Riise er aktuell med ny bok som er en selvbiografi. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I boka, som kommer i norske bokhyller i løpet av neste uke, får leserne et innblikk i de mange opp- og nedturene gjennom Riises lange og suksessfulle karriere.

Vurderte hevnbok

Riises originale plan var å ta et oppgjør. Men den tanken har han slått fra seg i løpet av årene. 37-åringen sier til NTB at han har modnet:

- Jeg er veldig spent, for jeg har tenkt på boka i fem-seks år. For et par år siden var jeg innstilt på å lage en bok hvor jeg skulle ta igjen. Men så blir man voksen og tenker «hva er vitsen?» og at det ikke hjelper å virke bitter. Jeg vil heller at folk kanskje skal forstå eller skjønne hvorfor jeg sa eller gjorde det jeg gjorde, og samtidig skjønne hvilken posisjon jeg var i.

Riise fortsetter til NTB:

- Jeg håper folk kan forstå at det jeg har opplevd faktisk ikke er så lett. Det er viktig for meg at man blir kjent med mennesket John Arne og ikke den de tror man kjenner gjennom 20 år i mediene. Dette er en ærlig fortelling fra meg om hvordan livet var akkurat der og da.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer