«Det får være grenser for hvor pengegriske man skal være.»

Berit Riise forbereder nå søksmål mot Aalesund Fotballklubb, som ikke vil la sønnen Bjørn Helge (19) gå gratis til Cardiff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅLESUND/OSLO (Dagbladet): En merkelig dag for mamma Riise i går: Eldstesønn og Liverpool-spiller John Arne ble nominert til en plass på verdenslaget, mens yngstesønnen Bjørn Helge etter all sannsynlighet opplever at nok en proffovergang går i vasken.

Daglig leder i Aalesund, Henrik Hoff, mener nemlig klubben har krav på kompensasjon for utdanning av spilleren. Dette fører trolig til at Cardiff dropper interessen for den talentfulle 19-åringen. Samtidig som Berit Riises sinne forsterkes.

- Torpederer

- I fjor godtok ikke AaFK-ledelsen et tilbud fra Manchester City om å kjøpe Bjørn Helge. Nå er de i ferd med å torpedere nok en overgang. Dette får være nok. Vi kommer uansett til å saksøke Aalesund, og jeg akter å dra inn både Norges Fotballforbund og Norges Idrettsforbund. Det får være grenser for hvor pengegriske man skal være, sier en forbannet Berit Riise til Dagbladet.

Konflikten mellom Riise-familien og Aalesund Fotballklubb når altså nye høyder. Henrik Hoff vil ikke kommentere et søksmål fra mor og sønn Riise, men står fast på at Aalesund kan komme til å kreve opp mot 1,3 millioner av Cardiff, som spiller i engelsk 2. divisjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer