- Det finnes ikke en sjanse for at Neymar blir klar

Landslagslege avviser sprøytebehandling.

SKADET: Det var i denne duellen Neymar Jr. pådro seg et brudd i en ryggvirvel. Foto: NTB Scanpix.
SKADET: Det var i denne duellen Neymar Jr. pådro seg et brudd i en ryggvirvel. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):Brasils landslagslege måtte i dag rykke ut og dementere rykter om at Neymar kan bli klar til en eventuell VM-finale.

— Det finnes ikke den ringeste sjanse for at Neymar kan spille finalen 13. juli, om Brasil skulle ta seg dit, sier José Luiz Runco i TV-programmet Domingão do Faustão.

Vurderte sprøyter  Ifølge det brasilianske mediehuset Globo kunne Neymar rekke en eventuell VM-finale på Maracanã neste søndag.

For ifølge Globo vurderete Neymar og hans familie  å starte en behandling som kan bedøve smertene i ryggen for en gitt periode.

Det er bare to dager siden det nærmest ble erklært landesorg i Brasil da superstjerna pådro seg et brudd i en ryggvirvel i kvartfinalen mot Colombia.

Neymar har båret vertsnasjonens VM-håp på skuldrene sine gjennom hele mesterskapet. Fortvilelsen var derfor enorm da 22-åringen måtte forlate banen på båre gråtende etter duellen med Juan Zúñiga sist fredag.

Men med beskjeden fra Runco må Brasil tenke nytt. Neymar er ute av VM.

-Drømmen ble stjålet Angriperen uttalte dog følgende i sitt første TV-intervju etter skaden.

- Drømmen om å spille VM-finalen ble stjålet fra meg, men drømmen om å vinne gull er ikke over. Det er to kamper igjen, og jeg er sikker på at lagkameratene mine vil gjøre alt for å løfte trofeet.

I tillegg har landslagets lege, Rodrigo Lasmar, avskrevet mulighetene for mer spill i mesterskapet.

-  Han kommer til å trenge noen uker på å komme seg. Det er et brudd i den tredje ryggvirvelen, men hvor lang tid han bruker på å bli frisk må vi komme tilbake til. Det viktigste nå er å få stilt diagnosen, og så får vi se hva som skjer, har Lasmar uttalt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer