SKADET: Det var i denne duellen Neymar Jr. pådro seg et brudd i en ryggvirvel. Foto: NTB Scanpix.
SKADET: Det var i denne duellen Neymar Jr. pådro seg et brudd i en ryggvirvel. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

- Det finnes ikke en sjanse for at Neymar blir klar

Landslagslege avviser sprøytebehandling.

(Dagbladet):Brasils landslagslege måtte i dag rykke ut og dementere rykter om at Neymar kan bli klar til en eventuell VM-finale.

— Det finnes ikke den ringeste sjanse for at Neymar kan spille finalen 13. juli, om Brasil skulle ta seg dit, sier José Luiz Runco i TV-programmet Domingão do Faustão.

Vurderte sprøyter  Ifølge det brasilianske mediehuset Globo kunne Neymar rekke en eventuell VM-finale på Maracanã neste søndag.

For ifølge Globo vurderete Neymar og hans familie  å starte en behandling som kan bedøve smertene i ryggen for en gitt periode.

Det er bare to dager siden det nærmest ble erklært landesorg i Brasil da superstjerna pådro seg et brudd i en ryggvirvel i kvartfinalen mot Colombia.

Neymar har båret vertsnasjonens VM-håp på skuldrene sine gjennom hele mesterskapet. Fortvilelsen var derfor enorm da 22-åringen måtte forlate banen på båre gråtende etter duellen med Juan Zúñiga sist fredag.

Men med beskjeden fra Runco må Brasil tenke nytt. Neymar er ute av VM.

-Drømmen ble stjålet Angriperen uttalte dog følgende i sitt første TV-intervju etter skaden.

- Drømmen om å spille VM-finalen ble stjålet fra meg, men drømmen om å vinne gull er ikke over. Det er to kamper igjen, og jeg er sikker på at lagkameratene mine vil gjøre alt for å løfte trofeet.

I tillegg har landslagets lege, Rodrigo Lasmar, avskrevet mulighetene for mer spill i mesterskapet.

-  Han kommer til å trenge noen uker på å komme seg. Det er et brudd i den tredje ryggvirvelen, men hvor lang tid han bruker på å bli frisk må vi komme tilbake til. Det viktigste nå er å få stilt diagnosen, og så får vi se hva som skjer, har Lasmar uttalt.