- Det finnes ingen «Cristiano Ronaldo-sak»

Real-president avviser overgang.

Det så ut til at farsen rundt Cristiano Ronaldo var over da han selv sa han ville gå til Real Madrid. Men den gang ei. Nå er det den spanske klubben som avfeier en overgang.

Spekulasjonene rundt en mulig Ronaldo-overgang fra Manchester United til Real har surret og gått i flere år. Men i sommer har det vært intenst. Særlig etter at Ronaldo selv sa han ville til Real.

Men United var raskt ute og sa at de ikke ville selge. Nå sier også Real Madrids president Ramon Calderon at en overgang ikke er å vente i den nærmeste framtid.

- Det finnes ingen «Cristiano Ronaldo-sak» fordi Manchester ikke vil selge, sier han til den spanske avisen Marca. Det har vært spekulert i en overgangssum på 800 millioner kroner, en klar rekord.

Men det er vanvidd, skal vi tro Reals president.

- Uansett er det klart at Real Madrid aldri vil betale 100 millioner euro for en spiller, sier Calderon.

Farsen rundt en eventuell overgang til Real Madrid for han som regnes som verdens beste spiller har blant annet resultert i at United anmeldte Real til FIFA.

Uniteds mektige manager Sir Alex Ferguson har hele tiden hevdet at portugiseren blir i England, men selv ønsker Ronaldo en karriere i Real.

TOK FERIE ETTER TAP: Cristiano Ronaldos framtid forblir uavklart etter at hovedpersonen selv bestemte seg for å dra rett på ferie i stedet for å legge seg på operasjonsbordet for en fotskade i Manchester. Foto: AFP/Scanpix
TOK FERIE ETTER TAP: Cristiano Ronaldos framtid forblir uavklart etter at hovedpersonen selv bestemte seg for å dra rett på ferie i stedet for å legge seg på operasjonsbordet for en fotskade i Manchester. Foto: AFP/Scanpix Vis mer

- Det er en drøm, sa Ronaldo for en ukes tid siden.

(NTB)

- Det finnes ingen «Cristiano Ronaldo-sak»
IKKE SÅ SPANDABEL: Real Madrids klubbpresident Ramon Calderon (t.h.) deler gladelig ut drakter til Mexicos president Felipe Calderon og frue, men 800 millioner for Cristiano Ronaldo er uaktuelt skal man tro det siste utspillet fra presidenten.