Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Det finnes ingen hemmeligheter

Myhre-advokat sier Viking fikk keeperens versjon.

POLITIET ETTERFORSKER: Thomas Myhre forteller om svindel og nedoping i Spania. Politiet i Stavanger har begynt avhør, etter at keeperen selv anmeldte saken. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
POLITIET ETTERFORSKER: Thomas Myhre forteller om svindel og nedoping i Spania. Politiet i Stavanger har begynt avhør, etter at keeperen selv anmeldte saken. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||OSLO/LA MANGA (Dagbladet): For sju dager siden meddelte Viking at keeper Thomas Myhre var ferdig i klubben, i pressemeldingen ble det opplyst at «begge parter var enige».

Siden fortalte trener Åge Hareide at det ikke var noen tvil om at keeperen måtte slutte i klubben, mens Vikings advokat sa at det var mer alvorlig enn en forsentkomming.

I dag fortalte Thomas Myhre sin historie i VG, 36-åringen sier at han ble dopet ned og svindlet for 160 000 kroner under en bytur i Marbella, mens han var på treningsleir med Viking,

Myhres advokat Halstein Sjølie sier til Aftenbladet.no i ettermiddag at keeperen ga Viking samme versjon av begivenhetene i Marbella.

- Det har tatt litt tid å innhente alle faktaopplysninger i denne saken, men det finnes ingen hemmeligheter i forhold til det Thomas har fortalt til ledelsen i Viking og til VG, sier advokat Halstein Sjølie til nettstedet.

Signert avtale med Viking
Advokaten har ingen kommentar når aftenbladet.no spør om hvorfor Myhre ble enig med klubben om å slutte, når det var han som var offer for svindel og narkotikaforgiftning under en treningsleir.

Sjølie tror ikke Myhres versjon endrer noe.

- Nei, det tror jeg ikke. I hvert fall ikke i forhold til Viking. Der har vi en avtale som er signert, sier advokaten.

Viking-trener Åge Hareide ble konfrontert med Myhres versjon av saken på La Manga i dag. Overfor Dagbladet henviser Hareide til Vikings avtale med spilleren, som blir mellom klubben og Myhre.

Hareide sier han bare trener laget og ikke har noen mening om saken.

- Jeg synes ingenting om noe som helst, sier Hareide til Dagbladet.

Viking-direktør Egil Østenstad sa til Dagbladet i dag tidlig at at Myhres versjon ikke får noen konsekvenser.

- For oss er denne saken et avsluttet kapittel. Vi har gitt den informasjonen vi ble enig om å gi i denne saken, sier Østenstad til Dagbladet.

Politiet bekrefter anmeldelse
- Hvis Thomas Myhre er utsatt for en kriminell handling, burde han ikke da bare blitt støttet av klubben?

- Igjen, inntil videre vil jeg vise til det som er sagt tidligere.

- Betyr det at dere ikke tror på Myhres versjon?

- Jeg kan bare vise til det vi har uttalt og avtalen vi har inngått. Det er vårt standpunkt i saken, sier Østenstad.

Overfor NRK Rogaland bekrefter politiet i Stavanger at Myhre har anmeldt hendelsen i Spania, og at det er foretatt avhør.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!