- Det finnes ingen som Lampard

Starter mot Arsenal i kveld. Det er Ancelotti svært glad for.

STARTER: Frank Lampard starter trolig for Chelsea mot Arsenal i kveld. Midtbanemannen har ikke startet en kamp siden august på grunn av skader. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
STARTER: Frank Lampard starter trolig for Chelsea mot Arsenal i kveld. Midtbanemannen har ikke startet en kamp siden august på grunn av skader. Foto: AP Photo/Kirsty WigglesworthVis mer

I kveld: Arsenal - Chelsea direkte i livestudio fra klokka 21:00.

(Dagbladet): Chelsea har ikke vunnet siden tidlig november, og på sine fem siste seriekamper har de bare scoret fire mål.

I kveld reiser seriemesterne til motsatt ende av byen der de skal møte et revansjesugent Arsenal. Begge lag trenger tre poeng for å holde tritt med de røde og blå fra Manchester.

Chelsea har ikke tapt mot Arsenal siden november 2008, og trolig starter skadefrie Frank Lampard for første gang siden august. Det er Carlo Ancelotti svært glad for.

- Enhver spiller har forskjellige egenskaper. Mikel har ikke evnen til å score, men er fantastisk defensivt. Det gjelder også Ramires. Essien kan score, spesielt fra distanse. Uheldigvis har han vært skadet, og han er fremdeles ikke i topp form, sier italieneren ifølge The Guardian.

- Det er veldig vanskelig å finne en spiller som har evnen til å score 20 mål fra midtbanen, men med Frank tilbake vil det øke sannssynligheten for at vi scorer.

- Liker de som ikke snakker Ancelotti mener Lampard er et eksempel til etterfølgelse ettersom han lar bena ta seg av snakkingen.

- Han har karakter og ferdigheter, han løper og arbeider hardt. Han er utrolig profesjonell, og et godt forbilde. Jeg liker ikke spillere som snakker men ikke løper. Jeg liker de som løper og ikke snakker. De som lar bena snakke for seg.

Etter en høstsesong med mange skader på sentrale spillere begynner flere og flere av Chelsea-spillerne å finne tilbake til formen.

SLITER: Carlo Ancelotti har hatt en vanskelig måned, men kan legge det bak seg med seier over Arsenal i kveld. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
SLITER: Carlo Ancelotti har hatt en vanskelig måned, men kan legge det bak seg med seier over Arsenal i kveld. Foto: REUTERS/Dylan Martinez Vis mer

- Lampard er klar, og kommer til å spille. Han gleder seg, og han blir veldig viktig. Probleme han hadde er borte nå, og av alle de spillerne vi har tilgjengelig er han den som er i best form i øyeblikket, sier Ancelotti som ikke utelukker et stopperkjøp i januar.

Optimistisk Wenger Arsene Wenger er optimistisk før møtet med Chelsea, men sier at klubben må overkomme mentale sperrer for å dra i land et resultat.

- Jeg mener at våre spillere er ganske sterke mentalt, men de har ikke vunnet enda og det er et hinder alle må komme over, sa Wenger på en pressekonferanse i går ifølge flere britiske medier.

Han ser på kampen som en mulighet til å skyte fart inn i vårsesongen, og tror at nøkkelen blir å stanse Didier Drogba som har scoret 13 mål på 13 kamper mot Arsenal.

- Når en spiller mot Chelsea er han mannen du må nøytralisere. Han og Lampard har et godt samarbeid, og vi må gjøre det vanskelig for dem.

I kveld: Arsenal - Chelsea direkte i livestudio fra klokka 21:00.

OPTIMIST: Arsene Wenger er optimist før kveldens storkamp. Foto: AP Photo/Jon Super
OPTIMIST: Arsene Wenger er optimist før kveldens storkamp. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer