- Det finnes ingen som Lampard

Starter mot Arsenal i kveld. Det er Ancelotti svært glad for.

STARTER: Frank Lampard starter trolig for Chelsea mot Arsenal i kveld. Midtbanemannen har ikke startet en kamp siden august på grunn av skader. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
STARTER: Frank Lampard starter trolig for Chelsea mot Arsenal i kveld. Midtbanemannen har ikke startet en kamp siden august på grunn av skader. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• I kveld: Arsenal - Chelsea direkte i livestudio fra klokka 21:00.

(Dagbladet): Chelsea har ikke vunnet siden tidlig november, og på sine fem siste seriekamper har de bare scoret fire mål.

I kveld reiser seriemesterne til motsatt ende av byen der de skal møte et revansjesugent Arsenal. Begge lag trenger tre poeng for å holde tritt med de røde og blå fra Manchester.

Chelsea har ikke tapt mot Arsenal siden november 2008, og trolig starter skadefrie Frank Lampard for første gang siden august. Det er Carlo Ancelotti svært glad for.

- Enhver spiller har forskjellige egenskaper. Mikel har ikke evnen til å score, men er fantastisk defensivt. Det gjelder også Ramires. Essien kan score, spesielt fra distanse. Uheldigvis har han vært skadet, og han er fremdeles ikke i topp form, sier italieneren ifølge The Guardian.

- Det er veldig vanskelig å finne en spiller som har evnen til å score 20 mål fra midtbanen, men med Frank tilbake vil det øke sannssynligheten for at vi scorer.

- Liker de som ikke snakker Ancelotti mener Lampard er et eksempel til etterfølgelse ettersom han lar bena ta seg av snakkingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer