- Det finnes ingen unnskyldning for det jeg har gjort

Start vurderer konsekvenser for Hulsker.

BEKLAGER: Start-spiss Bernt Hulsker beklager overfor dørvakta han slo, overfor lagkameratene i Start, klubben og supporterne. Foto: Erling Hægeland, Dagbladet
BEKLAGER: Start-spiss Bernt Hulsker beklager overfor dørvakta han slo, overfor lagkameratene i Start, klubben og supporterne. Foto: Erling Hægeland, DagbladetVis mer

||| (Dagbladet): Bernt Hulsker har i dag sendt ut en pressemelding etter at det i helga ble kjent at han slo en dørvakt og overnattet på glattcelle natt til i går.

«Jeg beklager sterkt det som skjedde sent lørdag kveld. Slikt skal ikke forekomme og det finnes ingen unnskyldning for det jeg har gjort,» skriver Hulsker i meldingen som er publisert på IK Starts nettside.

Hulsker vedtok et forelegg på 10 000 kroner for legemsbeskadigelse og bråk på offentlig sted etter å ha slått en dørvakt på utestedet Kicks i Kristiansand.

«Med dette har jeg skuffet mange, men mest meg selv. Jeg beklager overfor vakten på utestedet, lagkameratene, klubben og alle supportere,» skriver Hulsker.

Han sier han ønsker å «skvære opp på alle plan» og få lagt saken bak seg. Han ber om respekt for at han ikke vil kommentere saken ytterligere i mediene.

I dag har han forklart seg overfor klubbledelsen. Administrerende direktør Sveinung Hofstad sier via klubbens nettside at de nå vil vurdere om saken vil få betydning for Hulsker utover boten han har fått fra politiet.

 - Vi ser selvsagt alvorlig på dette og vil vurdere konsekvenser. Dette er en vanskelig sak for Start og ikke minst for spilleren selv. Alle forhold vil bli tatt med i betraktning i den videre behandling av saken, sier Hovstad.

Klubben har ikke ønsket å si så mye om saken før de hadde fått høre Hulskers versjon.

- For Start var det viktig å få Bernt sin versjon og få frem alle fakta i saken. Hendelsesforløpet er klart og spilleren har beklaget overfor oss og er innstilt på å rydde opp i forhold til fornærmede, sier Hovstad.