<strong>Geniforklart:</strong> Han kjøper billig og godt og selger dyrt. Thomas Berntsen avslører også at han har en mal for hvilke spillere han velger seg til klubben. Foto: Nina Hansen
Geniforklart: Han kjøper billig og godt og selger dyrt. Thomas Berntsen avslører også at han har en mal for hvilke spillere han velger seg til klubben. Foto: Nina Hansen Vis mer

Det fins ikke mange genier i norsk fotball. Thomas er ett av dem

Det er flere som hevder at Thomas Berntsen (47), Sarpsborg 08s sportssjef, er et geni. Det er ikke så rart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LILLESTRØM (Dagbladet): - Vi jobber hardt. Om vi har noen hemmeligheter i det hele tatt, er det dét. Vi legger ned mange timer. Jeg leste at Vegard Hansen i Mjøndalen sa at dama gikk fra ham fordi han var på Grorud-banen på lørdager og så 2. divisjon. Jeg støtter Vegard Hansen fullt ut. En pizza på Pizzabua på Grorud og en 2. divisjonskamp, er en perfekt lørdag ettermiddag. Det er helt nydelig.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer