- Det føles allerede som slutten for Celtic

Skotske aviser slakter Ronny Deila og Celtic.

YDMYKET: Celtic-manager Ronny Deila gir sine instrukser til Cris Commons under gårsdagens Champions League-kvalik mot Henning Berg (t.h.) og Legia Warszawa. Men uansett hva Deila sa, så funket det ikke. Celtic røk på et stygt 1-4-tap. Foto: Czarek Sokolowski / AP / NTB Scapix
YDMYKET: Celtic-manager Ronny Deila gir sine instrukser til Cris Commons under gårsdagens Champions League-kvalik mot Henning Berg (t.h.) og Legia Warszawa. Men uansett hva Deila sa, så funket det ikke. Celtic røk på et stygt 1-4-tap. Foto: Czarek Sokolowski / AP / NTB Scapix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Legia Warszawa - Celtic 4-1.

Det gjør vondt å tape fotballkamper. Og lite er verre enn å bli rundspilt og tape med stygge sifre.

Derfor var Celtics 1-4-tap borte mot Henning Bergs Legia Warszawa i Polen i går kveld svært ubeleilig for Ronny Deila.

Svart/hvitt Han kom til Celtic nærmest som en frelser og med et rykte og aura som skapte begeistring og optimisme i og rundt den skotske gigantklubben.

Det er nesten synd å si det, men etter 90 minutter i Polen har skotsk presse allerede begynt å stille seg spørsmål om nordmannen er den de trodde han var.

Fotballen er så svart/hvitt. Du er enten en helt eller en tosk, og den eneste rettesnora er de tre stikkordene resultater, resultater og resultater.

- Ble bitt i baken Etter sjokktapet i Polen i går var ikke skotske aviser nådige i sin dom.     «Deilas uttalte drøm om å bygge et lag som kan styre kamper mot topp europeisk motstand - noe Legia ikke er - synes langt unna å bli realisert. Han prøvde å være modig, men ble bitt i baken av sine problemer», skriver Ronnie Cully i Glasgow-avisen The Herald.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer