GLEDER SEG: Real Madrid-manager José Mourinho var i godt humør før morgendagens stormøte. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB scanpix
GLEDER SEG: Real Madrid-manager José Mourinho var i godt humør før morgendagens stormøte. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB scanpixVis mer

- Det føles som en finale

Mourinho skulle ønske kampen ble spilt i kveld.

(Dagbladet): José Mourinho ble møtt med et fullpakket rom da han holdt pressekonferanse før møtet med Manchester United i åttedelsfinalen i Champions League. Han kunne fortelle om en spillesugen gjeng som har landet i Manchester.

- Laget er så gira at jeg skulle ønske kampen var i dag og ikke i morgen. Jeg hater å vente, sier Mourinho.

I 2004 kom Mourinho til Old Trafford med Porto i åttedelsfinalen. Det portugisiske laget klarte 1-1, og slo ut Alex Fergusons menn med 3-1 sammenlagt.

- Det vil bety det samme om det skjer igjen. Nå kan jeg kontrollere følelsene mine. Hvis jeg taper i morgen vil jeg ikke gråte. Hvis jeg vinner vil jeg ikke feire med å løpe 100 meter. Hvis vi taper vil jeg kanskje late som jeg sover på flyet, sier Mourinho.

José Mourinho bryr seg ikke om statistikken før morgendagens storkamp. På spørsmål om hva portugiseren tror vil vippe kampen i deres favør, kom svaret:

- Jeg har ingen anelse. Ingen vet hva som vil avgjøre kampen i morgen. I morgen vil verden stoppe opp for å se denne åttedelsfinalen. Det føles ikke som en åttedelsinfale, det føles som en finale, sier Mourinho.

Han bedyrer samtidig at Real Madrid har kommet til «drømmenes teater» for å angripe.

Jo eldre, jo bedre 50-åringen mente at han ikke hadde noen ord som kunne tilføyes det som allerede har blitt sagt om Alex Ferguson. Han så for seg at han selv kunne være manager i en alder av 71.

DA PORTO SLO UT UNITED: José Mourinho jublet hemningsløst etter at Porto slo ut Manchester United i 2004. Foto: REUTERS/Ian Hodgson/NTB scanpix
DA PORTO SLO UT UNITED: José Mourinho jublet hemningsløst etter at Porto slo ut Manchester United i 2004. Foto: REUTERS/Ian Hodgson/NTB scanpix Vis mer

- Denne jobben gjør at jo eldre du er, jo bedre er du. Erfaringen gjør deg bedre, sier Mourinho.

Alle Real Madrid-spillerne skal være klare for kampen med unntak av Iker Casillas.

De som hadde håpet at Real Madrid-manageren skulle ta med seg Cristiano Ronaldo til dagens pressekonferanse ble skuffet. I stedet var det tidligere Liverpool-spiller Xabi Alonso som dukket opp. Spanjolen mente blant annet at den første scoringen i morgen blir viktig.

- Umulig å svare på Da Manchester United-manager Alex Ferguson tidligere i dag ble spurt om han ser på José Mourinho som den beste arvtakeren når han en gang gir seg i United, svarte skotten:

- Det spørsmålet får jeg hele tida. Det er et spørsmål jeg ikke kan svare på, for jeg er fortsatt manager her. Jeg håper jeg er manager her i morgen.

- Det er umulig å svare på hvem som vil erstatte meg, for det er ikke noe tidsperspektiv på det, sier han.