LANGT NEDE: Brede Hangeland mener det har vært signaler de siste sesongene som forklarer hvorfor Fulham rykket ned i dag.Foto: AFP  / GEOFF CADDICK / NTB Scanpix
LANGT NEDE: Brede Hangeland mener det har vært signaler de siste sesongene som forklarer hvorfor Fulham rykket ned i dag.Foto: AFP / GEOFF CADDICK / NTB ScanpixVis mer

- Det føles som en vond drøm

Brede Hangeland kan nesten ikke tro de har rykket ned etter 13 år i Premier League.

(Dagbladet): Fulham rykket ned fra Premier League etter nok en forferdelig forestilling på bortebane. Stoke herjet med de desperate Fulham-spillerne og ga seg ikke før det sto 4-1 på Britannia Stadium.

- Det føles som en vond drøm, sa Brede Hangeland i et intervju på TV 2 Premium etter kampen.

Den norske landslagskapteinen har selv slitt mye med skader denne sesongen, og har heller ikke sett ut som seg selv i den engelske serieinnspurten. I dag måtte han se ballen gå mellom beina sine i forkant av 2-0-målet Arnautovic til slutt hamret inn.

Den engelske kommentatoren slaktet både laguttaket til manager Felix Magath og hvordan Fulham-spillerne opptrådte på banen underveis i kampen.

- Det har vært en lang og hard sesong, sier Hangeland.

- Vi har slitt hele veien og vi har sluppet inn altfor mange mål. Nå er ikke dette tida for å evaluere sesongen, men jeg syns vi har hatt noen varsler de siste årene på at vi har utviklet oss i feil retning.

Fulham har vært et stabilt Premier League-lag i tretten sesonger, uten at de har blandet seg inn blant de aller beste lagene når sesongene har vært ferdigspilt.

Så sent som i 2010 spilte klubben Europa League, men neste sesong må de altså belage seg på helt annen motstand i Championship.

- Det er en trist dag for klubben som har vært i Premier League så lenge, sier Hangeland, som fortsatt har to år igjen av kontrakten sin med klubben.