- Det føles som et skikkelig slag i trynet

Deppet etter Celtic-fiaskoen.

DEPPET: Celtic-spiller Stefan Johansen spilte 90 minutter i 0-1-tapet mot Maribor og var skuffet etter at CL-drømmen var knust. Foto: Fredrik Ø. Sandberg
DEPPET: Celtic-spiller Stefan Johansen spilte 90 minutter i 0-1-tapet mot Maribor og var skuffet etter at CL-drømmen var knust. Foto: Fredrik Ø. Sandberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Celtic - Maribor 0-1

GLASGOW (Dagbladet): Stefan Johansen (23) spilte 90 minutter i 0-1-tapet mot Maribor - og så Champions League-drømmen ryke i siste hinder før gruppespillet.

- Det er tungt å tenke på at det ikke blir Champions League-spill. Vi hadde alt i egne hender. Det er et skikkelig slag i trynet, sier Johansen til Dagbladet.

Fortjente ikke Nordlendingen møtte Dagbladet i pressesonen - i et telt - utenfor Celtic Park. Midtbane-spilleren måtte skuffet se Maribor-spissen Tavares score kampens eneste mål etter 75 minutter.

- Vi spiller en dårlig første omgang og vi får ikke det trykket vi ønsker. I annen omgang skaper vi noen sjanser vi kanskje bør sette, men jeg vil ikke skylde på spissene våre heller. Vi er ikke gode nok og fortjener ikke gå videre, sier Johansen.

Den tidligere Strømsgodset-spilleren er selvskreven på Celtics midtbane og var uheldig i det første møtet mot Maribor i forrige uke. På utrolig vis hindret han Celtic-scoring ved å bli truffet i ansiktet mens han sto på streken i Maribor-målet.

Uheldig sist Hadde ballen gått i mål for ei uke siden, ville Celtic vært videre tross 0-1 på Celtic Park i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer