- Det føles som et skikkelig slag i trynet

Deppet etter Celtic-fiaskoen.

DEPPET: Celtic-spiller Stefan Johansen spilte 90 minutter i 0-1-tapet mot Maribor og var skuffet etter at CL-drømmen var knust. Foto: Fredrik Ø. Sandberg
DEPPET: Celtic-spiller Stefan Johansen spilte 90 minutter i 0-1-tapet mot Maribor og var skuffet etter at CL-drømmen var knust. Foto: Fredrik Ø. SandbergVis mer

Celtic - Maribor 0-1

GLASGOW (Dagbladet): Stefan Johansen (23) spilte 90 minutter i 0-1-tapet mot Maribor - og så Champions League-drømmen ryke i siste hinder før gruppespillet.

- Det er tungt å tenke på at det ikke blir Champions League-spill. Vi hadde alt i egne hender. Det er et skikkelig slag i trynet, sier Johansen til Dagbladet.

Fortjente ikke Nordlendingen møtte Dagbladet i pressesonen - i et telt - utenfor Celtic Park. Midtbane-spilleren måtte skuffet se Maribor-spissen Tavares score kampens eneste mål etter 75 minutter.

- Vi spiller en dårlig første omgang og vi får ikke det trykket vi ønsker. I annen omgang skaper vi noen sjanser vi kanskje bør sette, men jeg vil ikke skylde på spissene våre heller. Vi er ikke gode nok og fortjener ikke gå videre, sier Johansen.

Den tidligere Strømsgodset-spilleren er selvskreven på Celtics midtbane og var uheldig i det første møtet mot Maribor i forrige uke. På utrolig vis hindret han Celtic-scoring ved å bli truffet i ansiktet mens han sto på streken i Maribor-målet.

Uheldig sist Hadde ballen gått i mål for ei uke siden, ville Celtic vært videre tross 0-1 på Celtic Park i går.

- Jeg hadde noen sjanser selv til å score i Maribor, men den «smellen» kunne skjedd alle. Vi kunne nok avgjort dette på andre måter og jeg tenker ikke noe på den ballen som traff meg i ansiktet, sier Johansen.

Johansen legger til:

- Vi både vinner og taper som lag og nå må vi stå sammen for å slå hardt tilbake, sier landslagsspilleren.

Maribor er sammen med Zenit, Porto, APOEL og BATE klare for gruppespillet i Champions League.

En skuffet Celtic-manager Ronny Deila oppsummerte tapet slik:

- Vi har ikke vært gode nok og fortjener ikke å gå til Champions League, sier Deila.