-  Det føles som et tap

Ikke rart at Tomasz Sokolowski var dypt skuffet i går. Han scoret 1- 0 og 2- 0 før pause. Men Slovenia utnyttet norsk slurv etter pause og tok det ene poenget.

LJUBLJANA (Dagbladet): -  Vi ledet 2- 0. Det ble 2- 2. Slikt skal ikke skje. Jeg trodde at vi skulle ro det i land da Rune reddet straffe. Dette føles som et tap, sier Sokolowski etter kampen.

Med seier i går hadde Norge hatt fire poengs ledelse til Slovenia og Hviterussland i kampen om andreplassen i pulja som gir playoffkamp om EM-billett. Nå er ledelsen bare to poeng.

-  Bittert, sier Sokolwski.

Innøvd scoring

Han satte inn 1- 0 direkte på frispark etter 12 minutter. Det var ment som et innlegg, men ballen gikk over alle og inn i lengste hjørne. En heldig scoring. Det var ikke 2- 0, der Sokolwski stanget inn en corner med hodet.

-  Et innøvd trekk, sier han.

Sammen med Stabæks Henning Hauger spilte han sentralt på midten i går, og var blant få som fikk tilnærmet godkjent av trener Hallvar Thoresen etterpå:

-  De klarte seg bra, men var også litt uryddige, sier han.

b> DEPPA:  Starts Lars Martin Engedal er ikke fornøyd med poengdelingen. Foto: Scanpix
b> DEPPA: Starts Lars Martin Engedal er ikke fornøyd med poengdelingen. Foto: Scanpix Vis mer

Juniorfeil

Etter pause nølte Norge i klareringen på et frispark. Slovenias Stevanovic takket for sjansen og satte inn 2- 1. 13 minutter før slutt felte Start-stopper Lars Martin Engdal Slovenia-spiller Burgic. Jarstein reddet straffesparket. Innbytter Branimir Poljac burde punktert kampen for Norge da han kom aleine med keeper minutter seinere, men Stabæk-spilleren klarte ikke å lure keeper.

Tre minutter før full tid kom så Stevanovic fri i feltet etter at en medspiller vant en luftduell etter en av mange langballer opp i feltet. Han dunket inn 2- 2 på volley.

-  Vi gjorde noen juniorfeil i andreomgang, men det er slikt vi lærer av. Og 2- 2 er jo et bra resultat her nede, selv om det ikke føles slik nå, sier Thoresen.

TOMÅLSSCORER: Lyns Tomasz Sokolowski (t.h.) scoret begge Norges mål i U-kampen mot Slovenia.