VIL ANKE: Toulouse-spilleren Wissam Ben Yedder får ikke spille landslagsfotball for Frankrike før i 2014 etter en bytur før returmatchen mot Norges U21-gutter. Han vil anke straffen. Foto: AFP PHOTO/ PASCAL PAVANI
VIL ANKE: Toulouse-spilleren Wissam Ben Yedder får ikke spille landslagsfotball for Frankrike før i 2014 etter en bytur før returmatchen mot Norges U21-gutter. Han vil anke straffen. Foto: AFP PHOTO/ PASCAL PAVANIVis mer

- Det føles som jeg har forrådt fransk fotball

U21-spiller utestengt til 2014 etter bytur før tapet mot Norge.

Wissam Ben Yedder er utestengt fra landslagsspill for Frankrike fram til 2014. 22-åringen vil anke straffen.

Ben Yedder var én av fem spillere som dro på byen i Paris etter den første omspillskampen mot Norge i EM-kvalifiseringen for U21-landslag. Frankrike vant 1-0, men Norge vant til slutt 5-4 sammenlagt og tok seg overraskende til EM.

Toulouse-spissen er den andre spilleren som har bestemt seg for å anke. Tidligere har midtbanespilleren Yann Mvila gjort det samme. Ben Yedder sier han tar ansvar for oppførselen sin, men vil gjerne ha muligheten til å spille på landslaget før 2014.

- Jeg er skamfull. Det føles som jeg har forrådt fransk fotball, trenerne mine, personene som har hjulpet meg siden jeg var barn, foreldrene mine, kona mi og lagkameratene mine, sier Ben Yedder, som er lagkamerat med Daniel Braaten i Toulouse.

Ben Yedder er sammen med Antoine Griezmann, Chris Mavinga og Mbaye Niang er utestengt fra alt landslagsspill til og med 31. desember 2013. Mvilas utestengelse går ut et halvt år senere.

(NTB)