- Det føles veldig, veldig ubehagelig

Asker-leder etter at spiller er siktet i kampfiksingssaken.

INFORMERTE: Gro Smogeli, sjef for seksjon for miljø- og finanskriminalitet i Oslopolitiet fortalte at fire spillere er siktet i kampfiksingssaken.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
INFORMERTE: Gro Smogeli, sjef for seksjon for miljø- og finanskriminalitet i Oslopolitiet fortalte at fire spillere er siktet i kampfiksingssaken. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Politiet informerte fredag formiddag at totalt fire spillere er siktet i kampfiksingssaken. Tre spillere fra Follo, og én spiller fra Asker.

Dermed er også en representant fra Asker offisielt dratt inn i saken.

- Det er selvfølgelig trist. Dette er en uheldig vending i saken. Samtidig er det langt fra å være siktet, til å bli dømt i en sak, sier daglig leder i Asker, Arne Knoph til Dagbladet.

- Politiet informerte i går at fem-seks spillere var under mistanke, så man må være forberedt på at noe kunne skje, sier Knoph.

- Hvordan var det å motta beskjeden om at en av deres spillere er siktet?

- Jeg fikk vite det nå nettopp, og det er veldig, veldig ubehagelig, sier Knoph.

Politiet pågrep en 22-åring fra fotballklubben Follo fredag formiddag.

På pressebrief kort tid senere informerte politiet at de har totalt fire siktede i saken.

- Tre Follo-spillere og én Asker-spiller er siktet i saken, sier Smogeli, som legger til at én Follo-spiller ble siktet tidligere i uka uten at de informerte pressen, sier Gro Smogeli, sjef for seksjon for miljø- og finanskriminalitet i Oslopolitiet

Smogeli la til at én Follo-spiller og én Asker-spiller var inne til avhør.

- To spillere sitter begge i avhør nå. Vi har ikke nok oversikt over hvilke forklaring de kommer med. Vi har varslet klubbledelsen i Asker, så får vi komme tilbake til hva som skjer videre, sier Smogeli.