SLÅR TIL IGJEN: Nanna Christiansen og de andre spillerne i Brøndby lar seg tydeligvis ikke temme av klubbens ordrer - og har nå sluppet nok et rumpebilde. Foto: NTB Scanpix / Theresa Nielsen
SLÅR TIL IGJEN: Nanna Christiansen og de andre spillerne i Brøndby lar seg tydeligvis ikke temme av klubbens ordrer - og har nå sluppet nok et rumpebilde. Foto: NTB Scanpix / Theresa NielsenVis mer

Det forrige rumpebildet førte til krisemøte i klubben. Nå har jentene gjort det igjen

- Sørger for vi ikke fryser på våre små rumper.

(Dagbladet): De danske fotballspillerne i Brøndby har gjort det til vane å feire seiere med å publisere rumpebilder på Instagram.

Laget ble for alvor kjent for sine sprell i november i fjor, før de i juni fulgte opp med nok et drøyt bilde på sosiale medier - etter å ha sikret seg «The Double».

Bildet i juni, der Nanna Christensen sitter på gulvet og drikker av en gedigen Carlsberg-flaske mens tre av lagvenninnene står med rumpa bar bak henne, førte til krisemøte i klubben. Resultatet ble at de fikk beskjed om å begynne å oppføre seg i sosiale medier, og klubben fikk bildet fjernet.

Men det ser ikke ut til at spillerne ønsker å høre på hva klubben gir beskjed om.

Etter en 5-0-seier i går har Theresa Nielsen lagt ut et bilde der Nanna Christiansen sitter på gulvet og drikker vann - og bak står tre lagvenninner - kun iført truse.

Utifra bildeteksten å bedømme er bildet en hyllest også til Copenhagen Fashion Week, som ble avsluttet i går.

- Det nærmer seg ENDEN på Fashion week - men i stedet er 3F-ligaen skutt i gang. En 5-0-seier som feires med en gave fra Stylepit, i form av nye truser som sørger for vi ikke fryser på våre små rumper, skriver Theresa Nielsen vedlagt det nyeste rumpebildet.

Da det første rumpebildet ble publisert fortalte Nielsen om at de likte all oppmerksomheten bildet fikk.

- Det har blitt veldig omtalt. I Sverige får damefotballen mye mer medieoppmerksomhet enn i Danmark. Men nå har vi plutselig havnet på forsidene hos Ekstrabladet, Berlingske Tidende og andre aviser. Vi har fått veldig sterke reaksjoner, og det synes vi bare er veldig artig, fortalte Nielsen til Expressen i november.

Her hjemme ble ikke det første rumpebildet tatt like godt i mot.

- Jeg hadde ikke vært fornøyd hvis jeg havnet på Instagram så lettkledd, svarte Lene Mykjåland da hun fikk se bildet etter at LSK ble cupmestere og tok «The Double» i november.

• Les også: Sikkerhetssjefen kastet ut par etter sex i midtsirkelen

BLE FJERNET: Dette bildet ble for sterkt for ledelsen i Brøndby, som fikk Theresa Nielsen til å fjerne det fra Instagram. Foto: Theresa Nielsen
BLE FJERNET: Dette bildet ble for sterkt for ledelsen i Brøndby, som fikk Theresa Nielsen til å fjerne det fra Instagram. Foto: Theresa Nielsen Vis mer