«Det går ikke an å gi kort for sånt piss»

SKIEN (Dagbladet): Odd-Brann 2-2. Det kokte over for Brann-trener Teitur Thordarson da Harri Ylönen fikk sitt andre gule kort, og ble vist av banen av dommer Tommy Skjerven. - Odd-spilleren filmet. Det går ikke an å gi kort for sånt piss, raser Thordarson.

 Syk Sami småmobbes

I ettertid er det jo umulig å si om Brann hadde greid å vinne hvis Ylönen hadde sluppet utvisningen. Men Brann hadde i alle fall funnet rytmen, ledet og styrte kampen da Jan Gunnar Solli ble felt av Harri Ylönen. Og dermed pådro seg sitt andre gule kort for dagen.

- Dommeren ødelegger kampen for oss med det kortet. Filming er det verste jeg ser på en fotballbane. Odd-spilleren legger seg ned over foten til Harri, sier Thordarson.

Han synes også at dommeren overdrev kortbruken.

- Helt idiotisk å gi så mange kort i denne kampen.

Opprørte

I Odd-garderoben er de opprørt over Teiturs påstander. Når Odds Erik Pedersen får høre av Dagbladet hva Thordarson sier, reagerer han impulsivt.

- Filming? Hva?! Nå går jeg rett inn og sier ifra om at han må gi seg, sier Pedersen og langer inn i Brann-garderoben for å bekjenne Oddranes syn på saken.

Odd-trener Arne Sandstø tar det hele med stoisk ro.

- Jeg sto rett ved siden av situasjonen. Det var et klart frispark. Når en spiller er for seint inn i halvparten av taklingene han gjør i løpet av kampen, så må det jo gå galt til slutt, sier Sandstø til Dagbladet.

Pipeblåser Tommy Skjerven, var ikke i tvil om å vise ut Ylönen.

- Jeg var helt sikker i min sak. Det var et klart gult kort og ikke filming, sier Skjerven til Dagbladet.

Ga bort mål

Dommerobservatør Per Arne Larsgård hadde heller ingenting å utsette på dømmingen til Skjerven.

- Nei, men det var en relativt vanskelig kamp å dømme, sier Larsgård.

For de seks gule kortene preget kampen som ble så tett og jevn som man kan forvente når to jevngode lag møtes. For selv om Brann-trener Teitur Thordarson er skuffet over at laget ikke fikk med seg tre poeng tilbake til Bergen, så var uavgjort et helt greit resultat for alle som så kampen med objektive øyne.

Odd-trener Arne Sandstø, føler hjemmelaget ga bort seieren.

- Vi gir Brann det første målet. Vi gjør lilleputtfeil som vi ikke skal gjøre. Og det er nettopp slike ting som skiller et skikkelig topplag fra et middelmådig lag, mener Sandstø.

SÅ RØDT: Brann styrte kampen inntil Harri Ylönen (t.h.) felte Jan Gunnar Solli, og pådro seg sitt andre gule kortet for dagen. - Helt idiotisk å gi så mange kort i denne kampen, raser Thordarson.